Po krótce napiszę jakie nowości. Pinta Imperium Atakuje. Eureka Apollo 11. Perun Budziszyńskie Pale Ale.Perun Desitka.Aleb.Rowin Jack. Piwojad Himbeerweizen, Myrtus,Vermont. Artezan Dziecinada. Widawa Double Trouble. Nepomucen nowa woda smakowa
Lublin, Tumidajskiego 2, Delikatesy Alkoholowe
Collapse
X
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
-
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Przed chwilą właśnie była dostawa piw z Poniatowej
Pan Kierownik - RIS 24 blg butelka 0,33l b
Destruktor - Barley Wine 24 blg butelka 0,33l b
Wniosek Urlopowy -Tropikalne ryżowe IPA ekstrakt: 16 blg 0,5b
Sokowirówka- Kwaśne Leśne Ale ekstrakt: 13 blg 0,5b
Ciężki Ładunek - Podwójne IPA ekstrakt: 19 blg 0,5bOstatnia zmiana dokonana przez supersklep; 2018-02-02, 10:57.
Comment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych to impreza dla prawdziwych smakoszy piwa. Po raz 8 odbędzie się spotkanie z najlepszymi browarami, które przywiozą ze sobą między 200 a 300 różnorodnych gatunków piw. Będą to 2 intensywne dni i JEDNO najlepsze miejsce pod słońcem: LUBLIN!
-
Channel: Festiwale piwne
2024-09-21, 16:23 -
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Ciekawa odmiana na lato - pszeniczniak od Perełki
Na razie z danych mamy tylko zawartość alko w wysokości 4.8%
Piana - więcej na początku potem prawie pełna warstewka.
Lacing - trochę było.
Barwa - zamglony, blady - jasny żółty.
Gaz - średni....-
Channel: Piwo - konkretnie
2023-07-27, 10:07 -
-
Kolejny rok z rzędu...
Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...-
Channel: Wielkie uaktualnienie 2015
-
-
Admin: To jest nowy lokal w miejscu po browarze:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...gs-d-bierhalle
------------------------------------------------------
Tam już browaru nie ma, jest teraz jakiś...-
Channel: Lubelskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment