Dowiesz się na miejscu, chociaż może chodzić o Żubra lub Harnasia, bo one mają nazwy zastrzeżone w Urzędzie patentowym (jak inne wynalazki).
Lublin, Lipowa 13, Delima (Lublin Plaza) (była Stokrotka Premium)
Collapse
X
-
Ano chodziło o piwa importowane. Cena każdego -20%. Wybór jak wyżej opisano. Zaopatrzyłem się w kilka piwek z czego najbardziej ucieszył mnie zakup Gulden Draak i Jevera, ale jakieś szczególnie konkurencyjne to te ceny nawet po rabatach nie były (w porównaniu z innymi sklepami z importowanym piwem w Lublinie)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kishar Wyświetlenie odpowiedziMama pytanie, czy jest szansa na sprowadzenie jakiś ciekawych (m.in. z małych browarów) piw z Czech i Niemiec, bo jak wynika z lektury forum mają dystrybutorów w Polsce tylko niestety jakoś na Lubelszczyźnie są niedostępne.
Może będą wkrótce piwa (ok. 8 rodzajów) z browaru Cerna Hora.
Również wkrótce powinny być dostępne piwa: Kozel, Smadny Mnich, Staropramen, Branik, Saris, Złotopramen, Beck's.
Comment
-
-
No właśnie z Czeskich miałem na myśli głównie Skalaka, Svijany, Opata, Cerna Hora
więc się już doczekać nie mogę i mam nadzieję, że będą jak najszybciej i najlepiej w przystępnej cenie. A jakieś niemieckie ciekawostki są przewidziane.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kishar Wyświetlenie odpowiedziNo właśnie z Czeskich miałem na myśli głównie Skalaka, Svijany, Opata, Cerna Hora
więc się już doczekać nie mogę i mam nadzieję, że będą jak najszybciej i najlepiej w przystępnej cenie. A jakieś niemieckie ciekawostki są przewidziane.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dopawciapowinny być w styczniu 2009
pozdrawiam
Comment
-
-
W Delimie jest bardzo dobra Cerna Hora w kilku odmianach. Dziesiątka jak dziesiątka, ale Kvasar (miodowe) i Modra Luna (jagodowe) bardzo ciekawe smakowo. Także Pater i Vanocni bardzo dobre. Widziałem że piwo w sobotę dość szybko znikało z półki.
Comment
-
-
Z Cernej Hory pojawiły się poza tymi co podał Prusak, także: Sklepni i Kern. Cena Cernej Hory od 3,99 do 4,99. Poza czeskimi pojawiło się trochę nowych bączków z Belgii. Z polskich nowości to Belfast oraz 23 z Jabłonowa w kosmicznej cenie 4,49 .
Ciągle brak obiecanych Ciechanów.Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát
Comment
-
-
Wczoraj byłem w Delimie i zaskoczeniem stwierdziłem, że zniknęły wszystkie piwa z Cernej Hory poza piwem świątecznym. Zaskoczyło mnie to trochę bo się nie spodziewałem, aż takiego zapotrzebowania na wyjątkowe piwa, ale było to zaskoczenie pozytywne, bo może da to do domyślenia szefom sklepu i będzie więcej ciekawych piw.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kishar Wyświetlenie odpowiedziWczoraj byłem w Delimie i zaskoczeniem stwierdziłem, że zniknęły wszystkie piwa z Cernej Hory poza piwem świątecznym. Zaskoczyło mnie to trochę bo się nie spodziewałem, aż takiego zapotrzebowania na wyjątkowe piwa, ale było to zaskoczenie pozytywne, bo może da to do domyślenia szefom sklepu i będzie więcej ciekawych piw.
Przydałby się jeszcze Opat Bitter i Radegast, ale i tak nie ma co narzekać. Jest nadal wybór piw niemieckich, nowe smakowe belgijskie, wychodzi na to, że można robić za gloryfikatora Delimy, ale zobaczymy, jak długo to potrwa.
Comment
-
Comment