Obecnie dostępne: Amber: Żywe-4,30, Koźlak-3,70, Złote Lwy-3,40, Harde Mocne(puszka)-2,60. Poza amberowskimi Goolman Gold-2,10, oba rodzaje 1795, Smadny Mnich, Saris, Heban, Faustus, Cobra. Jak na sklepik osiedlowy w Lublinie całkiem nieźle.
Lublin, Weteranów / Godebskiego, sklep całodobowy Zero 7
Collapse
X
-
Nie byłem , nie widziałem ale świetna nazwa sklepu ! Zgłaszam ją do postu o odjechanych nazwach knajp i sklepów który ostatnio gdzieś mi miga na naszym forumPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
-
-
Dziwna cena Żywego w stosunku do Koźlaka. Czyżby właściciel doliczał sobie koszty przechowywania w lodówce, o ile to robi? W macierzystych okolicach browaru ceny Żywego i Koźlaka są zbliżone, w granicach ok 10-20 gr.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziDziwna cena Żywego w stosunku do Koźlaka. Czyżby właściciel doliczał sobie koszty przechowywania w lodówce, o ile to robi? W macierzystych okolicach browaru ceny Żywego i Koźlaka są zbliżone, w granicach ok 10-20 gr.
Pewnie kożlak jest ze starej dostawy bo Żywe niedawno tak podrożało
Comment
-
Comment