Lublin, Jutrzenki 10, Piwosz [zamknięte]
Collapse
X
-
Proszę się tak nie gorączkować. Jak chcesz link to sobie poszukaj, my tez nie mamy czasu, żeby Ci wszystko podawać, jak na tacy.
Więcej proszę tego offtopa nie kontynuować*.
*bo i tak kolejne posty na ten temat zostaną usunięteOstatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2009-12-13, 23:50. Powód: *dodanie informacji dla tych, którzy nie zrozumieli.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Czeska inwazja!!
True TrueBudweiser 1795 jasne i ciemne; Samson; Krusovice również jasne i ciemne; Bażanty jasny i ciemny i jest też Bażant w puszce; Bernard niepasteryzowany z kapslem i ten w tych fajnych butelkach z zamknięciem; No i fajne komplety ze szklankami Bernarda i 1795.
Comment
-
-
Nie wpisuję tu informacji, nie chodząc do sklepu... A zatem zrozumienie faktu, że kiedy tam byłem, nie było Lipcowego, nie powinno nastręczać problemu. Ja też lubię ten sklep, ale bez przesady z tą natrętną reklamą. Od tego jest właściciel. My powinniśmy się informować wzajemnie, a nie ekscytować.Comment
-
Ja bywam tam dosyć często i po prostu chciałem, żeby inni co czytają ten temat wiedzieli co i jak. Odnośnie lipcowego to zauważyłem że najłatwiej na nie trafić około środy, czwartku. Pozdrawiam i przepraszam jeśli kogokolwiek uraziłem.Comment
Related Topics
Collapse
-
Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych to impreza dla prawdziwych smakoszy piwa. Po raz 8 odbędzie się spotkanie z najlepszymi browarami, które przywiozą ze sobą między 200 a 300 różnorodnych gatunków piw. Będą to 2 intensywne dni i JEDNO najlepsze miejsce pod słońcem: LUBLIN!
-
Channel: Festiwale piwne
2024-09-21, 16:23 -
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Ciekawa odmiana na lato - pszeniczniak od Perełki
Na razie z danych mamy tylko zawartość alko w wysokości 4.8%
Piana - więcej na początku potem prawie pełna warstewka.
Lacing - trochę było.
Barwa - zamglony, blady - jasny żółty.
Gaz - średni....-
Channel: Piwo - konkretnie
2023-07-27, 10:07 -
-
Kolejny rok z rzędu...
Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...-
Channel: Wielkie uaktualnienie 2015
-
-
Będąc w pobliskich Sulistrowiczkach warto zahaczyć o sąsiednie Sulistrowice, gdzie w szczerym polu znajduje się dom, a przy tym domu przyczepa. W tej przyczepie w weekendy możemy zamówić sobie jedzenie z pobliskiego grilla czy wędzone ryby oraz (niestety butelkowe) piwo z browaru Sobótka Górka....
-
Channel: Dolnośląskie
2021-06-07, 09:12 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment