Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarh
Wyświetlenie odpowiedzi
Lublin, Jutrzenki 10, Piwosz [zamknięte]
Collapse
X
-
Proszę się tak nie gorączkować. Jak chcesz link to sobie poszukaj, my tez nie mamy czasu, żeby Ci wszystko podawać, jak na tacy.
Więcej proszę tego offtopa nie kontynuować*.
*bo i tak kolejne posty na ten temat zostaną usunięteLast edited by Maggyk; 2009-12-13, 23:50. Powód: *dodanie informacji dla tych, którzy nie zrozumieli.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Czeska inwazja!!
True True Budweiser 1795 jasne i ciemne; Samson; Krusovice również jasne i ciemne; Bażanty jasny i ciemny i jest też Bażant w puszce; Bernard niepasteryzowany z kapslem i ten w tych fajnych butelkach z zamknięciem; No i fajne komplety ze szklankami Bernarda i 1795.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziLipcowego nie ma, ale [...]
Comment
-
-
Nie wpisuję tu informacji, nie chodząc do sklepu... A zatem zrozumienie faktu, że kiedy tam byłem, nie było Lipcowego, nie powinno nastręczać problemu. Ja też lubię ten sklep, ale bez przesady z tą natrętną reklamą. Od tego jest właściciel. My powinniśmy się informować wzajemnie, a nie ekscytować.
Comment
-
-
Ja bywam tam dosyć często i po prostu chciałem, żeby inni co czytają ten temat wiedzieli co i jak. Odnośnie lipcowego to zauważyłem że najłatwiej na nie trafić około środy, czwartku. Pozdrawiam i przepraszam jeśli kogokolwiek uraziłem.
Comment
-
Comment