Z BK jest jeszcze Warnijskie
Lublin, Jutrzenki 10, Piwosz [zamknięte]
Collapse
X
-
Znów jest OBOLON dla miłośników piw pszenicznych. I mam taką prośbę... piszcie coś też czasem, bo teraz rzadziej bywam w Piwosz-ku i fajnie by było gdybym nie musiał w ciemno celować czy coś ciekawego znajdę i czy jest coś nowego, godnego uwagi. Albo czy dostawa była. Pozdrawiam.
Comment
-
-
Z tymi dostawami jest problem ponieważ nawet jak coś jest, to na następny dzień może już nie być. Z doświadczenia wiem że najlepiej jest chodzić tam w czwartek/piątek. Byłem ostatnio w "tragiczną sobotę" i było naprawdę sporo piw, nawet takich których wcześniej nie widywałem. Np. Dawne i parę innych z Konstancina oraz Kormorana.
Myślę że lepiej skupiać się na mniej popularnych piwach, bo taki Obołoń czy inne pszeniczniaki są tak łatwo dostępne w sąsiednim supermarkecie czy hipermarketach że nie ma co tam specjalnie po to chodzić. A i ceny w Piwoszu są wyższe niż np. w hipermarketach.Last edited by Gość; 2010-04-14, 21:55.
Comment
-
-
Trochę dziwnę to pytanie, skoro mieli a nie mają to znaczy, że wykupili. Ja takiego piwa nawet tam nawet nie widziałem, choć ostatnio sporo nowości było, których nazw nawet nie pamiętam. W takich sytuacjach kupuje się coś na zapas, ew. idzie się do sklepu parę dni przed i prosi o aby zamówili, pojechali.
Comment
-
-
Coś mało importu
Byłem niedawno u nich i trochę się zawiodłem. Miałem ochotę na jakąś pozycję spoza kraju, a tu nie ma w czym wybierać. Jest za to spory wybór niepasteryzowanych. Kupiłem Twierdzowe bo mówili, że dobre. Zobaczymy.
Gdyby pojawiło się coś z importu dajcie znać, bo nie chce mi się w taką pogodę robić kilometrów na darmo.
Comment
-
-
Zmienilo sie troche na lepsze. Obsluga dalej malo ogarnieta ale pojawily sie piwa z Pinty jest tez Kormoran jasny, Pils z manufaktury jabłonowo i generalnie wybor jakby bogatszy. Niestety dodzwonic sie nie idzie bo numer podany wszedzie w internecie "nie istnieje".
Comment
-
Comment