Pudełeczko Ambera zakupione, do 10.04 pewnikiem nie starczy więc może na jeszcze jedno pudełeczko się załapie.
Lublin, Nowowiejskiego 5f, Mini Delikatesy Sklep Firmowy Hurtowni Majex
Collapse
X
-
Tak sobie myślę, że jednak Sklep powinien się uczyć od innych handlowców w Polsce, gdzie wybór piw czeskich, którymi się chwali, jest znacznie większy. Warto też nie dodawać w promocji klientom piw po terminie ważności. Rozumiem, że mała przestrzeń, ale w końcu ktoś, kto kupuje w detalu, nie w hurcie chciałby mieć gwarancję, że kiedy zajdzie, zakupi kilka sztuk ulubionych piw, na które akurat ma ochotę. Polecam wzorzec radomskiego Kacusia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika majex Wyświetlenie odpowiedziWszystkie piwa które sa dostępne, w ofercie hurtowni są i w sklepie, także nie wiem w czym mam naśladować innych ? A co do terminów to jakie piwo nabyłeś po terminie ? Takie piwa rozdajemy, przy okazji klientom jak ktoś chce
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika majex Wyświetlenie odpowiedziWszystkie piwa które sa dostępne, w ofercie hurtowni są i w sklepie, także nie wiem w czym mam naśladować innych ? A co do terminów to jakie piwo nabyłeś po terminie ? Takie piwa rozdajemy, przy okazji klientom jak ktoś chce
przeterminowane było też piwo Holba Premium. Po trzecie: naśladować innych można byłoby jeśli chodzi o wybór. Jeżeli chwalicie się, że tak dobrze jest u was z piwami czeskimi, to śmiem twierdzić, że o co najmniej 50proc. lepiej jest w sklepach w Warszawie, Radomiu i Białymstoku. O co chodzi konkretnie? Że macie np, nazwijmy to tak, mało wyrafinowane piwa, choćby z browaru Staropramen (chyba najgorsza czeska koncernówka), i gorsze piwa (np. Pardal, Zlatopramen, Starobrno) a dobrze byłoby mieć np Polickę, większy wybór Novopackiego, Primatora, Opata, Cernej Hory, Chodovar, Zatec Postriżińskie,etc. Czyli poza kilkoma wyjątkami są piwa najbardziej popularne. Te chlubne wyjątki, to właśnie Nowa Paka, niektóre Opaty, Primatory, Bernardy, Skalaki i Svijany - i tu zwracam honor. Nie zmienia to jednak faktu, że gdzie indziej wybór jest lepszy, zarówno pod względem ilości marek, jak i przeglądu różnych piw z tego samego browaru. Nie chodzi o marudzenie, ale jeśli już reklamujecie się jako najlepszy "dostarczyciel" czeskiego piwa, to do czegoś zobowiązuje. Życzę powodzenia w ulepszaniu oferty, sklep i tak pewnie będę odwiedzał.
Comment
-
-
Jeżeli to "gdzie indziej" to Warszawa i Białystok a nie sam Lublin lub bliska okolica, to Twoje zarzuty co do słabego wyboru są Prusaku nieco naciągane. Chyba trudno też zarzucać sklepowi że nie sprzedał Tobie piwa którego akurat nie ma na stanie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziJeżeli to "gdzie indziej" to Warszawa i Białystok a nie sam Lublin lub bliska okolica, to Twoje zarzuty co do słabego wyboru są Prusaku nieco naciągane. Chyba trudno też zarzucać sklepowi że nie sprzedał Tobie piwa którego akurat nie ma na stanie
Comment
-
-
Miałem jeno odczucie żeś nieco sfrustrowany po lekturze Twoich ostatnich postów w kilku tematach- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Informuje ze przybyły, i już wkrótce pojawią się, w sklepie nowe piwa to jest; Breznak, Platan, Pivrnec, Hamp Valley, Bernard zielony, Krusovice 10% svetly. Dodam również ze nasza hurtownia patronacka zaczyna importowac czeskie piwa na licencji słowackiej tzn. Złoty Bażant, Kozel w nowych opakowaniach itp. .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gopher Wyświetlenie odpowiedziKelta ciemnego niema w sklepie, a jest w ofercie.
Comment
-
Comment