Lublin, Nowowiejskiego 5f, Mini Delikatesy Sklep Firmowy Hurtowni Majex

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pierun
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2005.05
    • 65

Pudełeczko Ambera zakupione, do 10.04 pewnikiem nie starczy więc może na jeszcze jedno pudełeczko się załapie.

Comment

• majex
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2008.11
      • 16

Żywe po 2,70

Zapraszam po raz kolejny, na piwo ŻYWE z Ambera w cenie 2,70, z data spożycia do 11,05

Comment

• Prusak
        Major Piwnych Rewolucji
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2005.07
        • 4472

Tak sobie myślę, że jednak Sklep powinien się uczyć od innych handlowców w Polsce, gdzie wybór piw czeskich, którymi się chwali, jest znacznie większy. Warto też nie dodawać w promocji klientom piw po terminie ważności. Rozumiem, że mała przestrzeń, ale w końcu ktoś, kto kupuje w detalu, nie w hurcie chciałby mieć gwarancję, że kiedy zajdzie, zakupi kilka sztuk ulubionych piw, na które akurat ma ochotę. Polecam wzorzec radomskiego Kacusia.

Comment

• majex
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2008.11
          • 16

Wszystkie piwa które sa dostępne, w ofercie hurtowni są i w sklepie, także nie wiem w czym mam naśladować innych ? A co do terminów to jakie piwo nabyłeś po terminie ? Takie piwa rozdajemy, przy okazji klientom jak ktoś chce

Comment

• Gopher
            Porucznik Browarny Tester
            • 2007.10
            • 450

Kelta ciemnego niema w sklepie, a jest w ofercie. A ja po terminie prawie 2 miesiące kupiłem Ciechana niepasteryzowanego (sztuk 4-fakt wszystkie były wypijalne).
            Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát

Comment

• Pierun
              Kapral Kuflowy Chlupacz
              • 2005.05
              • 65

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika majex Wyświetlenie odpowiedzi
              Wszystkie piwa które sa dostępne, w ofercie hurtowni są i w sklepie, także nie wiem w czym mam naśladować innych ? A co do terminów to jakie piwo nabyłeś po terminie ? Takie piwa rozdajemy, przy okazji klientom jak ktoś chce
              a ja tam z chęcia przyjade po paczuszke Ambera i kto wie może coś jeszcze.

Comment

• Prusak
                Major Piwnych Rewolucji
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2005.07
                • 4472

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika majex Wyświetlenie odpowiedzi
                Po pierwsze nie wszystkie, bo np zabrakło Opata Bitter. Po drugie: przeterminowany był Branik, który rzeczywiście rozdajecie za darmo, więc nie ma się czego czepiać, ale
                przeterminowane było też piwo Holba Premium. Po trzecie: naśladować innych można byłoby jeśli chodzi o wybór. Jeżeli chwalicie się, że tak dobrze jest u was z piwami czeskimi, to śmiem twierdzić, że o co najmniej 50proc. lepiej jest w sklepach w Warszawie, Radomiu i Białymstoku. O co chodzi konkretnie? Że macie np, nazwijmy to tak, mało wyrafinowane piwa, choćby z browaru Staropramen (chyba najgorsza czeska koncernówka), i gorsze piwa (np. Pardal, Zlatopramen, Starobrno) a dobrze byłoby mieć np Polickę, większy wybór Novopackiego, Primatora, Opata, Cernej Hory, Chodovar, Zatec Postriżińskie,etc. Czyli poza kilkoma wyjątkami są piwa najbardziej popularne. Te chlubne wyjątki, to właśnie Nowa Paka, niektóre Opaty, Primatory, Bernardy, Skalaki i Svijany - i tu zwracam honor. Nie zmienia to jednak faktu, że gdzie indziej wybór jest lepszy, zarówno pod względem ilości marek, jak i przeglądu różnych piw z tego samego browaru. Nie chodzi o marudzenie, ale jeśli już reklamujecie się jako najlepszy "dostarczyciel" czeskiego piwa, to do czegoś zobowiązuje. Życzę powodzenia w ulepszaniu oferty, sklep i tak pewnie będę odwiedzał.

Comment

• ART
                  mAD'MINd
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.02
                  • 23931

Jeżeli to "gdzie indziej" to Warszawa i Białystok a nie sam Lublin lub bliska okolica, to Twoje zarzuty co do słabego wyboru są Prusaku nieco naciągane. Chyba trudno też zarzucać sklepowi że nie sprzedał Tobie piwa którego akurat nie ma na stanie
                  - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                  - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                  - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Prusak
                    Major Piwnych Rewolucji
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2005.07
                    • 4472

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
                    Jeżeli to "gdzie indziej" to Warszawa i Białystok a nie sam Lublin lub bliska okolica, to Twoje zarzuty co do słabego wyboru są Prusaku nieco naciągane. Chyba trudno też zarzucać sklepowi że nie sprzedał Tobie piwa którego akurat nie ma na stanie
                    Żebym był dobrze zrozumiany: nie "awanturuję się" na siłę. Dobrze, ze taki sklep w ogóle jest. Ale, ale... Sedno moich intencji: po prostu szkoda, że wciąż nie jest to rewelacyjny wybór. Tzn. wciąż można pozazdrościć osobom, które gdzie indziej maja dostęp do świetnych czeskich piw. A konkret to po prostu rozczarowanie co do Bittera. Zaglądam na stronę hurtowni - jest. Jadę do sklepu, obiecując sobie porządną degustację - nie ma. Po prostu. Jeśli to wszystko wygląda na przewrażliwienie, przepraszam ew. urażonych.

Comment

• ART
                      mAD'MINd
                      🥛🥛🥛🥛🥛
                      • 2001.02
                      • 23931

Miałem jeno odczucie żeś nieco sfrustrowany po lekturze Twoich ostatnich postów w kilku tematach
                      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Prusak
                        Major Piwnych Rewolucji
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2005.07
                        • 4472

Ano tak się jakoś zebrało, tzn. ciągle widzę niedoskonałości lubelsko-regionalne, jeśli idzie o piwo. Bardziej szklankę do połowy pustą niż pełną. OK, ale skoro krytyka w takim wymiarze jest niepożądana, mówię pas. Koniec OT.

Comment

• sting126
                          Szeregowy Piwny Łykacz
                          • 2005.07
                          • 25

A ja chyba glupi jestem, ale jakos nie moglem trafic do sklepu :/ Wjezdza sie od strony Kompozytorow Polskich tak jak np. do Pizzerii Planeta? I dalej gdzie?

Comment

• Gopher
                            Porucznik Browarny Tester
                            • 2007.10
                            • 450

Sklep na lewo od bramy która prowadzi od parkingu w głąb osiedla. Mały sklepik z naklejką Perły na całe okno.
                            Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát

Comment

• majex
                              Szeregowy Piwny Łykacz
                              • 2008.11
                              • 16

Informuje ze przybyły, i już wkrótce pojawią się, w sklepie nowe piwa to jest; Breznak, Platan, Pivrnec, Hamp Valley, Bernard zielony, Krusovice 10% svetly. Dodam również ze nasza hurtownia patronacka zaczyna importowac czeskie piwa na licencji słowackiej tzn. Złoty Bażant, Kozel w nowych opakowaniach itp. .

Comment

• wilko
                                Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                                • 2008.07
                                • 226

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gopher Wyświetlenie odpowiedzi
                                Kelta ciemnego niema w sklepie, a jest w ofercie.
                                byłem dziś, bo od dawna poluję na Kelt Stouta i niestety nie było. może tak pechowo się złożyło żem druga osobą, która próbowała a nie dostała, a może rzeczywiście się tam nie pojawia. podejrzewam że w poniedziałek lub środę zawitam znowu, więc gdyby coś się dało w tej materii zdziałac będe uradowany

Comment

Przetwarzanie...
                                X