Lublin, Nowowiejskiego 5f, Mini Delikatesy Sklep Firmowy Hurtowni Majex

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • majex
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2008.11
    • 16

Nie ma jeszcze, i nie było nigdy. W ofercie hurtowni rowniez nie ma, a to ze jest na stronie obrazek, to tylko informacja dla zamawiających, którzy chcą zobaczyć jak piwo wygląda. Miało być, przy tej dostawie ale jakoś nie wyszło, ale to kwestia tygodnia może dwóch.

Comment

• wilko
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2008.07
      • 226

po takim wyjaśnieniu wiadomo o co chodzi i odwołuje wszystkie przykre słowa. trzymam kciuki za pojawienie się tego piwa

Comment

• majex
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2008.11
        • 16

Ale wszelkie uwagi, na temat, dostępności i nowych pozycji, prosze zglaszac tu na forum, lub w sklepie, przy okazji chętnie skorzystamy.

Comment

• wilko
          • 2008.07
          • 226

jeśli można to bym bardzo prosił o informację gdy rzeczony Kelt się w sklepie pojawi

Comment

• wilko
            • 2008.07
            • 226

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika majex Wyświetlenie odpowiedzi
            Nie ma jeszcze, i nie było nigdy. W ofercie hurtowni rowniez nie ma, a to ze jest na stronie obrazek, to tylko informacja dla zamawiających, którzy chcą zobaczyć jak piwo wygląda. Miało być, przy tej dostawie ale jakoś nie wyszło, ale to kwestia tygodnia może dwóch.
            tygodni minęło nawet trzy. mogę już się po czarnego Kelta wybierać?

Comment

• rafi_
              Kapral Kuflowy Chlupacz
              • 2005.05
              • 58

Mieszkam na Sławinku i nic nie wiem o sklepie z takim asortymentem piw
              przejrzałem ofertę piw na stronie. Mam prośbę czy moglibyście ściągnąć Czernichowskie Biła Noc ? Ja oczywiście kupiłbym tylko max kilkanaście butelek, jednak to piwo jest wyśmienite i tanie - na pewno bedzie dobrze schodzić. Kupiłem je kiedyś na Ukrainie, w PL już nigdzie niewidziałem niestety.
              Napewno w najbliższm czasie zawitam do sklepu, pozdrawiam

Comment

• majex
                Szeregowy Piwny Łykacz
                • 2008.11
                • 16

Przyznam szczerze, że piwa z Ukrainy, sa w naszej hurtowni tylko dlatego, że mamy zakontraktowanych odbiorców. Są to bardzo dobre piwa, uznane i popularne wśród smakoszy. Generalnie skupiamy się, na piwach Czeskich i Słowackich ...
                Tyle że, rynek Lubelski nie jest aż tak chłonny aby, przyjąć tak dużą ilość piw. Dlatego też musimy zejść, z kilkunastu pozycji aby były mniejsze straty w towarze. Rozumiem wszystkich niezadowolonych, którzy chcieliby kosztować wyszukanych piwek i narzekają że najwięcej jest tzw. masówki zagranicznej. Ale jest tak tylko dlatego, że jest to towar który najszybciej schodzi i nie ma z nim problemów. Sam prywatnie, też próbuje nowości i jestem szalenie zainteresowany nowymi degustacjami. Tyle że jak wprowadzę, jakieś nowe piwa to parę punktów zamówi a później stoi i idzie w termin, albo jeszcze trzeba wymieniać. Krótko pisząc, jak jest zbyt to na pewno nie zbraknie danych pozycji, a gdy towar nie cieszy sie zbytnim zainteresowaniem to niestety, sorry ale dokładać do biznesu raczej nie będę bo później, taki jeden z drugim narzeka ze dostanie, po terminie i to za darmo

Comment

• wilko
                  • 2008.07
                  • 226

czyli mam z tego rozumieć że mimo wcześniejszej obietnicy na czarnego Kelta nie mam co liczyć?

Comment

• majex
                    Szeregowy Piwny Łykacz
                    • 2008.11
                    • 16

Bedzie bo nie ty jedyny, mi o nim przypominasz ... Czekam tylko na mojego dostawce, ale jak tylko sie pojawi, to drugie inne dostaniesz gratis Oczywiscie jak sie przedstawisz itp.

Comment

• wilko
                      • 2008.07
                      • 226

to bardzo miła wiadomość. liczę na jakieś info gdy się pojawi, bo przyznam że jeździc w ciemno już trochę mi się odechciewa za sprawą pani za ladą

Comment

• majex
                        Szeregowy Piwny Łykacz
                        • 2008.11
                        • 16

A co ta pani robi ?? Albo czego nie robi To zaraz ja opier.....

Comment

• wilko
                          • 2008.07
                          • 226

ale żeby aż tak nie chciałbym donosić

z rozmowy odniosłem wrażenie, że nie zdaje sobie sprawy z tego, że na forum pojawiają się jakieś informacje.
                          chyba drażniły ją moje ciągłe wizyty, zawsze w tym samym celu, i jeszcze moje twierdzenie, że skądś wiem, że Kelt ma się pojawić

więc nie opier... a doinformować

Comment

• wilko
                            • 2008.07
                            • 226

ekhem

Comment

• sting126
                              Szeregowy Piwny Łykacz
                              • 2005.07
                              • 25

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wilko Wyświetlenie odpowiedzi
                              to bardzo miła wiadomość. liczę na jakieś info gdy się pojawi, bo przyznam że jeździc w ciemno już trochę mi się odechciewa za sprawą pani za ladą
                              Z tego co sie zdazylem zorientowac to pani za lada to zdaje sie mama forumowicza o nicku majex, mam racje? Takze ostroznie z krytyka

Comment

• wilko
                                • 2008.07
                                • 226

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sting126 Wyświetlenie odpowiedzi
                                Z tego co sie zdazylem zorientowac to pani za lada to zdaje sie mama forumowicza o nicku majex
                                w takin razie trochę mnie dziwi, to że twierdziła, że nic nie wie o tym, że na jakimś forum umieszczane są informacje odnośnie sklepu

Comment

Przetwarzanie...
                                X