Biała Podlaska, Okopowa 34, Delikatesy Ela

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Prusak
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2005.07
    • 4472

Wiem, zresztą nie ukrywajmy, że Lublin też jest słabiutki w stosunku do Krakowa, Wrocławia, Poznania, Gdańska, a pewnie i Szczecina, Bydgoszczy, ba w Radomiu trafiałem na lepszy asortymemt.
    Zajrzałem, bo czasem dziwnym trafem może w mniejszej miejscowości trafić się coś niespodziewanego, ak jak choćby ów Browar Biały, który do Lublina nie dotarł.

Comment

• e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19263

Ostatnio jakoś mniej piwa kraftowego. Sztosy przeniosły się gdzie stały inne piwa. Ograne tytuły o 1-1,5 PLN drożej niż w marketach. Lubię wpadać, ale nie zawsze jest po co...

Comment

• e-prezes
        e-prezes commented
        Editing a comment
        BTW, Białego nadal nie ma, międzyrzecki Craft też nie wrócił. Są 2 pozycje Brovcy i 1 Brofaktury. To tak w temacie okolicznych browarów.
    • e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19263

Sklep albo jest przed dostawą, albo zwija swoje specjalistyczne półki. Dosłownie kilkanaście pozycji. Na przecenach "mocarze" po trzydzieści parę do czterdziestu paru oraz międzyrzecki Craft z końcówką terminu. Lodówek z koncernami w bród.

Comment

• e-prezes
        e-prezes commented
        Editing a comment
        Stan się utrzymuje, więc ta redukcja asortymentu to konsekwencja dłuższego zastoju. O dziwo nadal "mocarze" na przecenie. Lodówki są, ale nie chłodzą i z kraftami już tylko jedna - głównie Pinta, Dziki Wschód i jakieś pojedyncze piwa z tej grupy piw. Koncernów w bród.
    Przetwarzanie...
    X