Urpiner jest słowacki. Corgoń też. Poza tym są tu wymienione 2 piwa niemieckie...
Puławy, Wróblewskiego 29, Sklep Piwa Regionalne
Collapse
X
-
Last edited by Pendragon; 2012-06-09, 19:22.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziUrpiner jest słowacki. Corgoń też. Poza tym są tu wymienione 2 piwa niemieckie...PIWA REGIONALNE
Puławy, Wróblewskiego 29
www.piwaregionalne.pulawy.pl
info@piwaregionalne.pulawy.pl
Zapraszamy:
pn.-sob. 10-23
niedziela: 12-21
Jesteśmy na Facebook'u -> kliknij
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emako Wyświetlenie odpowiedziPrzekonałeś mnie.
Proponuję stały rabat dla zarejestrowanych forumowiczów na browar.biz 5% niezależnie od kwoty zakupów.
Proponuję podać nick z forum i rabat gwarantowany.
Jutro przekaże info miłym paniomNapis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Fala Wyświetlenie odpowiedziDziś będąc na zakupach, nie dostałem rabatu Co gorsza, Pani która mnie obsługiwała robiła "wielki oczy" na hasło browar.biz
Masz za to u mnie gratisowe piwo ( przekażę dziewczynom )
A tak przy okazji to praktycznie chyba oprócz Ciebie nikt z browar.biz nie odwiedza naszego sklepu, a jeśli już to bardzo rzadko.PIWA REGIONALNE
Puławy, Wróblewskiego 29
Zapraszamy:
pn.-sob. 10-23
Comment
-
-
Byłem koło 22 i liczyłem, że Cię spotkam, ale niestety
Za piwo z góry dziękuję, niebawem się pojawię
Może i z browar.biz nikt nie zagląda, ale wczoraj spotkałem gościa z KP na zakupach i co kupował ... Pilsner Urquell i pszeniczne Książęce, którego akurat nie było. Na moją uwagę, że jest sporo innych pszeniczniaków, pan odpowiedział, że on tylko piwa z KP kupuje, bo ... od tego zależy jego premia !!! Powiedziałem, że może warto kupić czasem piwa innych producentów i wesprzeć mniejsze browary warzące prawdziwe piwa (ale pan miał glupią minę)Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Fala Wyświetlenie odpowiedziByłem koło 22 i liczyłem, że Cię spotkam, ale niestety
Za piwo z góry dziękuję, niebawem się pojawię
Może i z browar.biz nikt nie zagląda, ale wczoraj spotkałem gościa z KP na zakupach i co kupował ... Pilsner Urquell i pszeniczne Książęce, którego akurat nie było. Na moją uwagę, że jest sporo innych pszeniczniaków, pan odpowiedział, że on tylko piwa z KP kupuje, bo ... od tego zależy jego premia !!! Powiedziałem, że może warto kupić czasem piwa innych producentów i wesprzeć mniejsze browary warzące prawdziwe piwa (ale pan miał glupią minę)
Ale powiem Ci że Tyskie Klasyczne jest całkiem przyzwoite z ich wszystkich pozycji.
A tak przy okazji. Od ok. 15 marca sklep będzie działał 24h - będziesz miał więcej okazji żeby do nas wpaść po browara.PIWA REGIONALNE
Puławy, Wróblewskiego 29
Zapraszamy:
pn.-sob. 10-23
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emako Wyświetlenie odpowiedziA tak przy okazji. Od ok. 15 marca sklep będzie działał 24h - będziesz miał więcej okazji żeby do nas wpaść po browara.Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Fala Wyświetlenie odpowiedziA Ciebie kiedy będzie można spotkać, bo coś ostatnio nie mam szczęścia
Jak będziesz w sklepie daj znać - dziewczyny niech wykonają tel. do mnie.
Potwierdzę "gratisa"PIWA REGIONALNE
Puławy, Wróblewskiego 29
Zapraszamy:
pn.-sob. 10-23
Comment
-
-
Dostępne już piwa z AleBrowaru
ps
od 15 marca sklep będzie czynny 24hPIWA REGIONALNE
Puławy, Wróblewskiego 29
Zapraszamy:
pn.-sob. 10-23
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emako Wyświetlenie odpowiedziDostępne już piwa z AleBrowaruNapis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emako Wyświetlenie odpowiedziPrawie codziennie jestem, ale krótko.
Jak będziesz w sklepie daj znać - dziewczyny niech wykonają tel. do mnie.
Potwierdzę "gratisa"Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
Comment
-
-
Może do Puław uda się partię ściągnąć:
Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Fala Wyświetlenie odpowiedziMoże do Puław uda się partię ściągnąć:
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emako Wyświetlenie odpowiedziA tak przy okazji to praktycznie chyba oprócz Ciebie nikt z browar.biz nie odwiedza naszego sklepu, a jeśli już to bardzo rzadko.
Świetny wybór piw, zakupiłem kilka pozycji których nie znalezłem wcześniej w woj. śląskim.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emako Wyświetlenie odpowiedziA tak przy okazji to praktycznie chyba oprócz Ciebie nikt z browar.biz nie odwiedza naszego sklepu, a jeśli już to bardzo rzadko.
Comment
-
Comment