Puławy, Wróblewskiego 29, Sklep Piwa Regionalne
Collapse
X
-
-
Comment
-
Dziś po raz kolejny zawitałem do sklepu i tak jak właściciel obiecywał pojawiło się kilka nowych pozycji z Czech, Słowacji, Niemiec.
Zakupiłem kilka nowych piwek.
Widzę, że zaczyna się sklep rozkręcać : )...Comment
-
Comment
-
Dziś byłem i na majówkę zestaw spory zakupiłem...
App.
Rosyjskie piwa Złoty Mielnik spróbujcie. Jak dla mnie bomba.
Cena 5,60 ( trochę dużo )Comment
-
Podczas ostatnie wizyty w sklepie zakupiłem zgodnie z tym, co pisałem w poprzednim swoim poście kilka piw niemieckich i czeskich. Akurat trwała dostawa towaru i widziałem te rosyjskie piwa (ciekawy kształt butelki). Podziel się wrażeniami po spożyciu
Fotka znaleziona w sieci:Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘComment
-
-
Dzięki naszym miłym klientom dowiedziałem się, że pojawiły się posty odnośnie naszego sklepu w Puławach
Wkrótce ( jak ma nadzieję ) po uzyskaniu statusu "PremiumUżytownika" postaramy się na bieżąco opisywać ofertę sklepu na łamach browar.biz
Dziękujemy wszystkim za opisanie ogólnej oferty sklepu.Ostatnia zmiana dokonana przez emako; 2011-05-16, 20:36.PIWA REGIONALNE
Puławy, Wróblewskiego 29
www.piwaregionalne.pulawy.pl
info@piwaregionalne.pulawy.pl
Zapraszamy:
pn.-sob. 10-23
niedziela: 12-21
Jesteśmy na Facebook'u -> kliknijComment
-
Tak jak obiecywaliśmy prezentujemy kompleksową ofertę sklepu.
Działamy od 8 stycznia 2011r.
Sklep mieści się w Puławach na ul. Wróblewskiego 29 ( naprzeciw puławskiego skatepark'u )
Czynny jest 7 dni w tygodniu:
poniedziałek-sobota: 10-22
niedziela: 12-20
W ofercie w pełnej gamie piwa z następujących polskich browarów:
- Ciechan, Kormoran, Lwówek, Amber, Witnica, Fortuna, Koreb, Racibórz, Jagiełło, Cornelius, Jabłonowo, Konstancin ( chwilowo kilka marek na sklepie ), Połczyn Zdrój ( Fuhrman ), Gontyniec, Czarnków, Gościszewo, Jastarnia i oczywiście lubelska Perła + piwa koncernowe
także piwa z Czech, Słowacji:
- Złoty Bażant, Kozel, Smedny Mnich, Krusovice, Opat, Holba, Primator, Gambrinus, Starobrno, Staropramen, Budweiser, Starowar, Bernard, Radegast
oraz Niemiec, Holandii, Austrii, Francji, Irlandii, Rosji, Ukrainy:
- Krombacher, Monschoff, Aufsesser, Jacob, Zindorfer, Rittamayer, Braurei Simon, Felsen Brau, Grolsch, Fischer, Guinness, Stary Mielnik, Obolon i inne
Posiadamy również duży wybór piw belgijskich oraz belgijskie zestawy ( również na zamówienie-katalog dostępny w sklepie )
Jako uzupełnienie oferty oferujemy:
- kufle, szklanki, pokale, otwieracze, torby na piwo
- wyroby tytoniowe: papierosy, tytonie, gilzy, cygaretki, nabijarki
- kwasy chlebowe tradycyjne i smakowe
Dla stałych klientów rabaty
ZapraszamyPIWA REGIONALNE
Puławy, Wróblewskiego 29
Zapraszamy:
pn.-sob. 10-23
-
Dziś wjechała nowa dostawa:
Ciechan: Miodowy, Wyborny, Mocny, Pszeniczny
Kozel Premium
Litovel Premium
Holba
Smedny Mnich
Lubuskie
Lubuskie: Cytrynowe, Jagodowe, Lubuskie zielone
Warmiak
Świeże
Rześkie
Lwówek: Książęcy, Ratuszowy
Starowar
Herbowe
Naturalne
Nałęczowskie: jasne, ciemne
Magnus: Czekoladowy, Śliwkowy, Miodowy, Wiśniowy
Stary Mielnik
Smok: złoty, srebrny, czarny
Belfast
Piwo na Miodzie Gryczanym
Irish
Fuhrman
Raciborskie Miodowe NOWOŚĆ W SKLEPIE !!!
Amber Naturalny
Naturalne ( zapraszam kolegę "Fala"po natruralne )
PIWA REGIONALNE
Puławy, Wróblewskiego 29
Zapraszamy:
pn.-sob. 10-23
-
ale mi osobiście ciągle brakuje podstawek w ofercie
ale przy zakupach dopiero powyżej 20 PLN, o czym dziś się przekonałemA może jakiś stały rabat dla forumowiczów
(czy ta miła Pani, która mnie obsługiwała przekazała pozdrowienia?)
Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘComment