Jak ostatnio byłem to na pewno z Pinty coś wpadło, na pewno imperator bałtycki być może kiedys już było ale odkąd odnalazłem ten sklep to widziałem z pinty też "koniec świata" i "dobry wieczór"
Konkurencja już jest (oddzielny wątek), a warto dodać, o czym nie wspominałem przez wzgląd na (bezsensowne co prawda prawo), że sklep ten ma jeden wielki plus. Wystarczy przejść około 100 metrów, i zabrawszy ze sobą jakieś szkło, można w plenerze degustować. W lasku jest mnóstwo wygodnych, gładko uciętych pni, a i czasem barwne, a nieagresywne towarzystwo miejscowych. Swoją drogą, czy las to też "miejsce publiczne"?
No fakt, konkurencja już jest
Nie mniej jednak to napędza nas do wzmożonego działania.
Myślimy, że uśmiech naszych stałych klientów jest wystarczającym wykładnikiem jakości naszego sklepu
Po dóch latach stwierdzam, że sklep lekko dołuje, jeśli idzie o różnorodność asortymentu. Jasne, zawsze coś można zakupić, ale dla poszukiwaczy bardziej niszowych niż klasyka polskiego rzemiosła piw nic specjalnego.
Po dóch latach stwierdzam, że sklep lekko dołuje, jeśli idzie o różnorodność asortymentu. Jasne, zawsze coś można zakupić, ale dla poszukiwaczy bardziej niszowych niż klasyka polskiego rzemiosła piw nic specjalnego.
Myślę, że wsród 400-450 różnych kraftów każdy znajdzie coś dla siebie.
Bardziej niszowe bywają, ale i szybko znikają.
Z drugiej strony lokalny rynek nie jest tak prężny jak chociażby Lublin czy Warszawa, a niestety terminy ważności są nieubłagane.
Mogą się nie doczekać na koniec terminu
Odpowiedź prawie rok po pytaniu, ale natłok obowiązków nie pozwala na zaglądanie na browar.biz.
W każdym bądź razie 8 stycznia mija nam 8 lat od otwarcia sklepu.
Z tej okazji każdy coś dla siebie znajdzie z dobrym rabatem.
Comment