Biała Podlaska, Sapieżyńska, Galeria Piwa / Eurobeer [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19291

Wygląda na to, że to jednak definitywne zakończenie działalności. Na dniach lokal ma być całkiem pusty.

Comment

• amal
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2003.06
      • 52

Yyy. No to ładnie wznowili działalność, że dowiedziałem się o tym jak znów zamknęli :P

Comment

• ForEs100
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2013.08
        • 1

a ja dowiedziałem się już po czasie nawet nie zdążyłem nic kupić.
        dajcie znać czy jest jeszcze jakiś sklep takimi luksusami

Comment

• e-prezes
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2002.05
          • 19291

Najbliżej jest sklep u Eli i tylko tam dostaniesz coś ciekawego, ale nie w takiej ilości.

Comment

Related Topics

Collapse

• telek
            Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
            telek
            Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
            2023-08-28, 18:07
          • heckler
            Czechy, Olomouc, Nemilany 308, Pivovar Buchťák
            heckler
            Koncepcja założenia w tym miejscu browaru jest chyba najdziwniejsza z jaką do tej pory się spotkałem w Czechach. Przy autostradzie Ostrava-Olomouc, tuż obok stacji benzynowej, na wielkim parkingu stoi budynek dawnej restauracji. Został on zakupiony, wyremontowany i przystosowany na potrzeby...
            2020-09-01, 06:58
          • heckler
            Czechy, Praha, Libuňská 631/2, Pivovar Počerňák
            heckler
            Horní Počernice to kolejna dzielnica Pragi w której niedawno otwarty został browar z restauracją. Można powiedzieć, że w dniu naszej wizyty 01.11 był to najnowszy z pośród otwartych w ostatnim czasie praskich browarów. Dojazd tam nie jest jakoś specjalnie skomplikowany i z centrum dotrzemy...
            2019-11-23, 09:28
          • heckler
            Czechy, Nemcice Nad Hanou, Masarykova 665, Pivovar Němčice
            heckler
            Uff...w końcu granice otwarli i dla śląska. Nie czekając, aż znowu je zamkną 04.07 ruszyliśmy podbijać czeskie browarki. Tym razem wybór padł na browar w miejscowości Němčice nad Hanou. Browar powstał już na jesieni 2019 roku, ale właściciele nie mieli wymaganych pozwoleń i na początku...
            2020-07-07, 15:24
          • pebejot
            Kolumbia, Medellín, Calle 16 43f-66, 20 Mission Cerveza
            pebejot
            Niezwykły browar restauracyjny założony w 2017 roku.
            Obiekt powstał w dawnej wielkiej hali magazynowej w niezbyt atrakcyjnej dzielnicy miasta, u podnóża ponurego osiedla mieszkaniowego, składającego się z wysokich kwadratowych punktowców.
            Niecały kilometr od browaru znajduje...
            2020-03-06, 11:49
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...