Kostrzyn, Piastowska, Dom Towarowy

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13961

Kostrzyn, Piastowska, Dom Towarowy

Na skrzyżowaniu Piastowskiej (z której jest wejście) z Sikorskiego stoi Dom Towarowy, który nawet można przeoczyć, bo niewiele świadczy o tym co mieści w środku. A mieści dom towarowy niczym przeniesiony z końca lat 80. Nic się (no może poza elektronicznymi kasami) chyba tam nie zmieniło
    Ale to najbliższy sklep od dworca (to jakieś 3 minuty), w którym możemy dostać Bossa. Wybór gorszy niż w opisanej za chwilę Słowiance, ale to tutaj można dostać Beer Premium i Mocny Export w bączkach.

Miasto to Kostrzyn (ten n. Odrą) - proszę o poprawkę - chyba nie mogę już dziś pić
    Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2009-06-13, 21:19.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Related Topics

Collapse

• Prusak
    Browar Zakładowy, Dom Towarowy
    Prusak
    Piwo awizowane jako Hazelnut & Coffee Imperial Dessert Stout
    E: 24% wag.
    A: 7% obj.
    Piana opada szybciutko, niemal brak śladów na szkle.
    W zapachu potężna dawka orzechowa, orzechy zdominowały pozostałe akcenty.
    Podobnie w smaku, głównie nuty orzechowe, poodbite...
    2024-11-23, 22:57
  • dadek
    Kostrzyn Wielkopolski, Okrężna 18. Browar Harpagan
    dadek
    Harpagan, od wielu lat dobrze znany wszystkim piwoszom z nietuzinkowych piw o odjechanych nazwach, jako kolejny kontrakt może się już pochwalić własnym browarem. Tak uczynił Łukasz Grudzień zapraszając do Kostrzyna Wkp. naszą 6-osobową ekipę nazajutrz po Poznańskich Targach Piwa, czyli...
    2024-11-20, 02:51
  • kosher
    Szklarska Poręba (Dolna), Piastowska 32, Chata Izerska
    kosher
    Pensjonat pełniący funkcję karczmy+noclegowni.
    Krótka karta, ale smaczne domowe posiłki.
    Specjalnością są kluski izerskie faszerowane wołowiną, poza tym wybór pierogów, naleśników, żeberka, kwaśnica. Ceny wysokie, ale jakość wynagradza.
    Bardzo przyjemna obsługa,...
    2020-02-07, 11:04
  • Kugoja
    Gdzie dostać Rolling Rock
    Kugoja
    Witajcie
    Chce kupić przyjacielowi na prezent urodzinowy tak jak w temacie piwo Rolling Rock.
    Wiem że kiedyś pojawiało się w sklepach w Polsce ale obecnie nigdzie nie mogłem namierzyć.
    Preferowane jeśli widzieliście w okolicach Wrocławia ale jeśli gdziekolwiek było...
    2019-03-26, 10:55
  • darekd
    Wrowar, Reinkarnacja
    darekd
    Wrowar to następca browaru Cześć Brat z podwrocławskiego Jelcza-Laskowic. Ruszyli w tym roku.

Black IPA, chmiele: Mosaic, Simcoe, Citra, Rakau

Alk. 6,5%

Aromat - chmiel dominuje, a spośród niego cytrusy i odrobina mosaicowej nafty, potem trochę paloności...
    2024-12-19, 00:02
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...