Wreszcie w ZG powstał sklep dedykowany specjalnie piwom z browarów lokalnych. Wybór jest bardzo szeroki i według zapewnień właściciela będzie jeszcze powiększany. Nie będę wymieniał konkretnie co można tam dostać (głównie Polska i Czechy, trochę Niemcy), bo jest tego sporo i zmienia się często, ale może docelowo prowadzący ten sklep napisze tu coś o nowościach.
Zielona Góra, Mickiewicza 4D, Kapsel
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziSzkoda że nie wiedzieliśmy o tym kilka dni temu , skoczyło by sie po Profesjonaliach
Ogólnie obiecujący sklepik i życzę właścicielowi dalszego rozwoju ...
Comment
-
-
W sobotę na stanie z polskich
Zawiercie, Lwówek, Racibórz, Amber, Ciechan, Kormoran, Sulimar, Fortuna i kilka innych
Z zagranicznych
Svijany, Malý Rohozec, Pardal, Černá Hora czyli głównie Czechy było tego dużo więcej ale się nie przyglądałem bo u siebie czeskich piw mam pod dostatkiem
A oprócz tego torby na piwo, otwieracze, kufle, pokale i inne gadżety.
Comment
-
-
Zielona Góra, Mickiewicza 4d, Kapsel
Niewielki sklepik z dobrym wyborem piwek krajowych małych browarów, także sporo czeskich piw. Ceny średnie. Przypadkiem było otwarte w niedzielę, więc wstąpiliśmy gromadką (oficjalnie czynne od pon. do soboty). Sklep istnieje od ok. pół roku.
Na półkach m.in. Fortuny, Racibórz, Zawiercie, Ciechany, Lwówek Śl., i wiele innych.
Sklep mieści się tu:
Last edited by ART; 2011-03-14, 17:03.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNiewielki sklepik z dobrym wyborem piwek krajowych małych browarów, także sporo czeskich piw. Ceny średnie. Przypadkiem było otwarte w niedzielę, więc wstąpiliśmy gromadką (oficjalnie czynne od pon. do soboty). Sklep istnieje od ok. pół roku.
Na półkach m.in. Fortuny, Racibórz, Zawiercie, Ciechany, Lwówek Śl., i wiele innych.
Sklep mieści się tu:
http://maps.google.pl/maps?f=q&sourc....00327&ie=UTF8
Gośka banuj Go
Comment
-
-
Starość nie radość, zerknłąem na niedługą listę wątków i przgapiłem.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziStarość nie radość, zerknłąem na niedługą listę wątków i przgapiłem.
A z tym wiekiem to przesada i wymówka - zwykłe niedbalstwo i tyle . W cytowanym poście 2 literówki - to też starość ?
P.S. Wredny robię z wiekiemLast edited by KULI; 2011-03-14, 17:53.
Comment
-
-
Może chodzi o odległość Zielona-Częstochowa- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karabach Wyświetlenie odpowiedziCzynne to jeszcze ?
Comment
-
Comment