Czynne, czynne - wczoraj odwiedzałem - sklep otwarty od niedawna nawet w niedzielę. Zaopatrzenie bez zarzutu - jest Ale Browar, Pinta, nowe Kormorany, cała dalsza "czołówka" polska, sporo Czech i piw zza wschodniej granicy.
Zielona Góra, Mickiewicza 4D, Kapsel
Collapse
X
-
Tylko lodówka jakby trochę mała, mając na uwadze upały to troszkę rzutuje. Ceny jak dla mnie troszkę wysokie (Maria Kraków) ale asortyment spoko, można przy okazji zakupić proszek do praniaRzeczpospolita Krakowska
jak wychodze to tylko na pole
Comment
-
-
Nie wiem czy to plota ale ktosik mi powiedział ze właściciel Kapsla warzy swoją warke ale czy to prawda? hmmm.Sprzedać nie może ale moze mógłby poczestować!Niedaleko od kapsla otwarła sie gospoda u Szwejka-piwka czeskie i taka sama miała być kuchnia.Muszę iść na zwiady.
Comment
-
-
Odwiedziłem sklep w zlotowy piątek.
Półki były zapełnione, udało mi się zakupić Prometeusza(vol. 1 ), Ce n'est pas IPA i nowego Rycerza. W Głogowie tego nie miałem.
Mała krytyka się należy: pobrali mi kaucję za Pintę i Gościszewo .Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Gościszewo jest tak na prawdę zwrotne.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziGościszewo jest tak na prawdę zwrotne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziMała krytyka się należy: pobrali mi kaucję za Pintę i Gościszewo .Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika majeure Wyświetlenie odpowiedziOd kiedy?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Ciekawe czy przyjmą bez etykiet?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
Raczej nie - fanaberia hurtowni.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika concerto Wyświetlenie odpowiedziPozostaje tylko wrócić i oddać bo Pinty raczej nigdzie nie przyjmą.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
masz tu adres....znajdziesz telefon i dzwoń bo tak ciężko powiedzieć.... http://www.piwokapsel.zgora.pl/sklep.php?show=kontakt
Comment
-
Comment