Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali
Wyświetlenie odpowiedzi
Warszawa, Al. KEN 50 lok.U6, Piwonia. Piwa z duszą [przeniesiono!]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Wielkie brawa dla Piwonii za obsługę sklepu internetowego. Zamówienie złożyłem wczoraj, a już dziś po południu dostałem zamówione piwa prosto do domu (w tym premierowego Sępa). Dostawa na terenie Warszawy za darmo przy zakupach powyżej 45zł - coś wspaniałego zwłaszcza, że mieszkam na drugim końcu miasta i podróż do ich sklepu stacjonarnego to dla mnie około 1,5-2h w obie strony.
Comment
-
-
Znowu piwoniowa paczka dotarła do Gdyni. Znowu wszystko super, szybko i bezproblemowo. dzięki wielkie, zaraz zabieram się za degustacjęLast edited by canigggia; 2013-01-03, 15:01.
Comment
-
-
Wszystkiego dobrego w nowym roku
Przyjechał właśnie AleBrowar w składzie: Jack, Black Hope, Amber Boy, Sweet Cow
Mamy kilka zestawów Portera Grudniowego ze szkłem, dziś pojawi się także Stout Ciechanawww.piwonia.piwazdusza.pl
facebook.com/Piwonia.Piwa.z.dusza
ul. Belgradzka 48 lok. U3, Warszawa
czynne: pon-czw 13-20, pią-sob 11-22, niedziela 14-20
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwonia1 Wyświetlenie odpowiedziWszystkiego dobrego w nowym roku
Przyjechał właśnie AleBrowar w składzie: Jack, Black Hope, Amber Boy, Sweet Cow
Mamy kilka zestawów Portera Grudniowego ze szkłem, dziś pojawi się także Stout Ciechana
Comment
-
-
pierwsze Pinty na półkach w tym roku: Odsiecz Wiedeńska oraz Dobry Wieczórwww.piwonia.piwazdusza.pl
Comment
-
-
uzupełniliśmy ofertę piw czeskich: Svijany, Policka i Krakonose w komplecie
debiutują: Konrad oraz Postrizinskiewww.piwonia.piwazdusza.pl
Comment
-
-
Pinta, Emelisse & De Molen
zasoby Pinty tworzą obecnie: Angielskie Śniadanie, Stare Ale Jare, Odsiecz Wiedeńska, Dobry Wieczór oraz Czarna Dziura
pojawiły się piwa z browarów:
Emelisse: Double IPA, Tripel IPA, Black IPA
De Molen: Heen & Weer (Tripel), Mooi & Meedogenloos (Quadrupel), Vuur & Vlam (IPA), Rook & Vuur (wędzone z chilli), Bloed, Zweet & Tranen (wędzony stout)www.piwonia.piwazdusza.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwonia1 Wyświetlenie odpowiedzizasoby Pinty tworzą obecnie: Angielskie Śniadanie, Stare Ale Jare, Odsiecz Wiedeńska, Dobry Wieczór oraz Czarna Dziura
pojawiły się piwa z browarów:
Emelisse: Double IPA, Tripel IPA, Black IPA
De Molen: Heen & Weer (Tripel), Mooi & Meedogenloos (Quadrupel), Vuur & Vlam (IPA), Rook & Vuur (wędzone z chilli), Bloed, Zweet & Tranen (wędzony stout)Last edited by legart; 2013-01-23, 11:34.
Comment
-
-
Nie był dla wybranych, tylko w limitowanej liczbie. Niestety, zgarnąłem dziś osobiście z półki ostatnią sztukę...Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedziNie był dla wybranych, tylko w limitowanej liczbie. Niestety, zgarnąłem dziś osobiście z półki ostatnią sztukę...
Comment
-
Comment