Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Horse1963
Wyświetlenie odpowiedzi
Warszawa, Al. KEN 50 lok.U6, Piwonia. Piwa z duszą [przeniesiono!]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Horse1963 Wyświetlenie odpowiedziPróbki piw do degustacji jutro będą ? Zabieram dwóch znajomych "miłośników" tyskiego a wspomniałem im, że będą mogli spróbować prawdziwego piwa.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziPiwonia jutro jest nieczynna. Dzisiaj będąc tam zauważyłem kartkę, że 30 marca sklep nieczynny.
to jeszcze proszę czytać uważnie - przecież dwa posty wyżej napisane jak byk, że czynne mamy w sobotę do 19!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziCzy Smokey Joe, Artezan IPA i Schlenkerle jeszcze są? I do której dziś otwarte, normalnie?www.piwonia.piwazdusza.pl
facebook.com/Piwonia.Piwa.z.dusza
ul. Belgradzka 48 lok. U3, Warszawa
czynne: pon-czw 13-20, pią-sob 11-22, niedziela 14-20
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwonia1 Wyświetlenie odpowiedzijutro degustacji nie będzie, zapraszamy na próbowanie od kolejnej soboty
????????????
to jeszcze proszę czytać uważnie - przecież dwa posty wyżej napisane jak byk, że czynne mamy w sobotę do 19!
Comment
-
-
no napisane jest, że czynne jest od 11 do 19Last edited by Piwonia1; 2013-03-29, 21:43.www.piwonia.piwazdusza.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwonia1 Wyświetlenie odpowiedzino napisane jest, że czynne jest od 11 do 19
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziW każdym razie na 100 % jestem przekonany, że kartka "30 marca sklep jest nieczynny" była. Nie wiem co tam wyprawiacie między sobą w tym sklepie, ale ok.www.piwonia.piwazdusza.pl
Comment
-
-
Pinta + nowości
powróciły Pinty: Angielskie Śniadanie, Dobry Wieczór oraz A'la Grodziskie
nowości:
Thornbridge: Wild Swan, Wild Raven, Halcyon, Saint Petersburg
Emelisse: Red IPA, Barley Wine, Imperial Bock
Jopen: Hoppenbier, Jacobus Rye Ale
Anderson Valley Heelch O'Hops, Anchor Bock, T'Ij Witbier, Left Hand Stranger Pale Ale
dostępne ponownie są także: Anchor Humming Ale i Liberty Ale, De Molen Amarillo, Tasty Lady IPA, Flying Dog Kujo oraz Snake Dog IPA, Emelisse Double IPA oraz Tripel IPAwww.piwonia.piwazdusza.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwonia1 Wyświetlenie odpowiedzipowróciły Pinty: Angielskie Śniadanie, Dobry Wieczór oraz A'la Grodziskie
nowości:
Thornbridge: Wild Swan, Wild Raven, Halcyon, Saint Petersburg [...]Browar domowy (kooperacyjny) BrewIT
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Swiecz Wyświetlenie odpowiedziA RIS z Thornbridge'a w jakiej cenie ?
wszystko już widać w esklepie
dostępny jest już Shark z trzeciej warki, a także Krakowiak Pils z Grybowa i Artezan Pacific oraz IPAwww.piwonia.piwazdusza.pl
Comment
-
-
filabirystyka - kolekcjonowanie etykiet piwnych
Czy mozna do Was wpasc odkupic butelki zwrotne po piwach w celu zabrania sobie etykiet?
Obecnie jestem bezrobotny, wiec nie stac mnie na kupowanie pelnych.
Prosze o odpowiedz - pozdrawiam!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Christoff Wyświetlenie odpowiedziCzy mozna do Was wpasc odkupic butelki zwrotne po piwach w celu zabrania sobie etykiet?
Obecnie jestem bezrobotny, wiec nie stac mnie na kupowanie pelnych.
Prosze o odpowiedz - pozdrawiam!www.piwonia.piwazdusza.pl
Comment
-
Comment