Płock, Galeria Atrium Płock ul. Przemysłowa 1, Budka z Piwem [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • KamilsonFCB
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.09
    • 6

Płock, Galeria Atrium Płock ul. Przemysłowa 1, Budka z Piwem [zamknięte]

Od ponad miesiąca funkcjonuje tu firmowe stoisko Browaru Czarnków. Mieści się ono naprzeciwko kas marketu Carrefour. Godziny otwarcia: pn-sb: 9-21 / nd: 9-18.
    W ofercie wszelakie Gniewosze oraz Noteckie. Do nabycia jest również Walońskie, Izerskie, Czarnkowskie i Odrzut z eksportu (także schłodzone). Jest możliwość zakupu gadżetów (koszulki, otwieracze, długopisy, smycze).
  • Pinio74
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.10
    • 3881

Już nie funkcjonuje
    BIRRARE HUMANUM EST

Comment

Related Topics

Collapse

• becik
      Płock, Tumska 13, Browar&Restauracja Tumska13 [zamknięte]
      becik
      Browar położony ok 5 minut od browaru w Hotelu Płock i niecałe 10 od Tumskiego na płockim deptaku.
      Wystrój nowoczesny, warzelnia widoczna dopiero przy barze, a nie zaraz na wejściu.
      menu nie przeglądałem gdyż byłem po posiłku w Tumskim.
      Na kranach 4 piwa, Pszeniczme,...
      2019-07-08, 20:54
    • Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 11:26
    • heckler
      Czechy, Šebířov-Vosná, Vosná 1, Pivovar Balík
      heckler
      Kolejny mikrus, który założony został w małej wiosce to Pivovar Balik i jest kontynuacją pasji piwowara domowego Tomáša Balíka. Browarek funkcjonuje na prywatnej posesji, a na jego ulokowanie przeznaczono starą stodołę.
      Rekonstrukcja jej rozpoczęła się wiosną 2022 roku i w prace...
      2025-02-05, 08:15
    • dadek
      Niemcy, Nürnberg (Norymberga), Hallplatz 2, Mautkeller
      dadek
      Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
      2025-01-29, 03:15
    • Serokomlak
      Islandia, Borgarnes, Brugghús Steðja / Stedji Brewery [zamknięte]
      Serokomlak
      Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
      2025-01-19, 20:34
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...