Otwock, Karczewska, róg Batorego

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • wit
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2012.12
    • 144

Otwock, Karczewska, róg Batorego

Sklep w miejscu, gdzie kiedyś była kwiaciarnia.
    Mają komplet piw z Lublina i Łomży, ale też mnóstwo innych, wymieniam z pamięci: Starovar klasyczny i smakowe, Pils z manufaktury Jabłonowo, Lubuskie Jasne, Obołony, Ciechany i przynajmniej kilkanaście innych, których (jeszcze) nie znam, ale pewnie niebawem poznam.
  • wit
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2012.12
    • 144

Po miesiącu niestety większość moich ulubionych piw znikła, mam nadzieję, że chwilowo. Tym niemniej uzupełniam listę o te, które są tam dostępne: Browar Kormoran, piwa z Radomia, browar Namysłów, browar na Jurze, Racibórz - to część oferty.
    Czyli podtrzymuję opinię, że asortyment niezły, aczkolwiek bardzo niestały.

Comment

• dzemek
      Porucznik Browarny Tester
      • 2010.12
      • 450

Niedawno odkryłem ten sklep w tym miejscu.Faktycznie,gdy porozmawiałem trochę ze sprzedawcą to mówił,że wcześniej była tu kwiaciarnia. Do wyboru są produkty z Browaru Łomża,trochę czeskich(Ostravar),Gościszewo Pszeniczne,Perła,Racibórz,obiło mi się o oczy Brackie. Nie pamiętam cóż jeszcze,po 10.07 postaram się spisać co jest w ofercie oraz podać dokładne dane(na paragonie jest nazwa oraz dokładny adres.Lokal nie jest spory ale większość piw stoi w lodówkach. Ceny w normie.

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
        Hajnówka, Batorego 3, Firmowy sklep spożywczo-rybny Browaru Markowy
        pebejot
        W centrum Hajnówki przy ul. Batorego 3, kilometr od dworca kolejowego znajduje się sklep rybny, który od niedawna jest również sklepem firmowym browaru "Markowy" z Hajnówki.

Między pastą z makreli a wędzonym pstrągiem sklepik oferuje całą gamę piw butelkowych w niezwykle...
        2021-01-19, 11:18
      • dadek
        Oberursel, Ackergasse 13, Alt-Oberurseler Brauhaus
        dadek
        Oberursel to nieduże miasto (około 40 tyś. mieszkańców) położone 20 km na północ od Frankfurtu (am Main). Dojazd jest bardzo łatwy dwoma liniami transportu szynowego - pociągami DB lub miejską U3 czyli tramwajo-metrem. W odległości około 400 m od stacji wchodzimy w obręb bardzo ładnej...
        2023-10-03, 22:05
      • heckler
        Czechy, Šebířov-Vosná, Vosná 1, Pivovar Balík
        heckler
        Kolejny mikrus, który założony został w małej wiosce to Pivovar Balik i jest kontynuacją pasji piwowara domowego Tomáša Balíka. Browarek funkcjonuje na prywatnej posesji, a na jego ulokowanie przeznaczono starą stodołę.
        Rekonstrukcja jej rozpoczęła się wiosną 2022 roku i w prace...
        2025-02-05, 08:15
      • ART
        Liberec, Hanychovská 832/37, Pivotéka Liberec
        ART
        Dobrze zaopatrzony sklep z alkoholami i nie tylko. Wydzielona salka z piwami. Jeszcze większa wydzielona salka z rumami.

Dużo kraftów (przede wszystkim), większość w lodówkach.

Czynny poniedziałek - sobota 9-18, niedziela nieczynne

www: http://pivoteka-liberec...
        2025-02-01, 09:39
      • grzeber
        Mołdawia, Ghindești, Str.Fabricii 1, Rockscor
        grzeber
        Dzisiejszy wpis to jeden z dziwniejszych browarów jakie kiedykolwiek odwiedziłem. Nowoczesny i obszerny kompleks browaru, wraz z restauracją, położony jest prowincji niemal na z dala od wszystkiego. Ghindești, liczące ok. 1650 mieszkańców (za Wikipedią), to jedno z najmniejszych miast w kraju....
        2025-01-25, 16:56
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...