Z Wychwooda Hobgoblin. Chyba jedyne miejsce w Warszawie z piwami Sierra Nevada - warto. Namawiałem wczoraj właściciela na sprowadzenie znakomitych piw z Thornbridge - ma taką możliwość /Piwonia pewnie też , bo w Strefie Piwa już są/ - może ktoś mnie w tym wesprze?
Warszawa, Kabacki Dukt 4 lok. U3, Czarodziejka Gorzałka
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika purc Wyświetlenie odpowiedziZ Wychwooda Hobgoblin. Chyba jedyne miejsce w Warszawie z piwami Sierra Nevada.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nynek Wyświetlenie odpowiedziW Rodzince jest spory wybór z tego browaru.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Czarodziejka_Gorzalka Wyświetlenie odpowiedziKocour Kubik - 10,70 zł
Poutnik - 4,40 zł
Comment
-
-
Powróciły:
Pinta: Angielskie Śniadanie, A'la Grodziskie, Jak w Dym oraz Atak Chmielu;
Kormoran: Orkiszowe z Czosnkiem.
Ponadto na naszych półkach pojawiły się:
- Leikeim Premium,
- Monchsof Bayrisch Hell,
- Bayreuther Hell,
- Weissenohe Bio Bier,
- Reh Pils,
- Aufsesser Pils,
- Gambert Pils.
Comment
-
-
Korzystając dzisiaj z wcześniejszego wyjścia z pracy nawiedziłem - Pinty i niemce faktycznie jak post wyżej. Trochę amerykańców z Flying Dog, Sierra Nevada, Anchor. Mnie szczególnie rzucił się w oczy Brew Dog 5 am Saint (9.5 pln) i Pardubicky Porter (7 pln). Przyjemna cena Skalaka Rezanego - 2,8 pln i Manufakturowego Pilsa tez 2,8 pln. Oprócz tego w promocji Poskalak 2,30 i Wrocławskie 1,99.
Warto czasami przejechać się na drugi koniec miasta.Ostatnia zmiana dokonana przez legart; 2013-04-12, 16:44.
Comment
-
Comment