Czy Rowing Jack z "browaru kontraktowego" Ale Browar jeszcze jest ?
Warszawa, Twarda (przy Żelaznej), Piwosz [zamknięte]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kufelmaly Wyświetlenie odpowiedziCzy Rowing Jack z "browaru kontraktowego" Ale Browar jeszcze jest ?
Comment
-
-
BE-NE - LUX CZĘŚĆ DRUGA
Oto druga (lecz nie ostatnia ) część dostawy:
B E L G I A / H O L A N D I A:
ROOIE DOP:
-Ot The Explorer (Double IPA)
- 24/7 Session Ale (American Pale Ale)
BROUWERIJ DE RANKE:
- Noir de Dottignies (Belgian Strong Dark Ale)
- Saison de Dottignies (Saison)
- XX Bitter
BRASSERIE DE BASTOGNE:
- Troufette B.P.A. (Belgian Pale Ale)
BRASSERIE LES 3 FOURQUETS:
-Lupulus Blonde (Belgian Golden Strong Ale)
- Lupulus Brune (Belgian Brown Ale)
BRASSERIE LA RULLES:
-Rulles Brune 0,75 (Belgian Brown Ale)
BROUWERIJ SMISJE:
-Smiske Nature – Ale (Belgian Blonde)
-Smiske Bruin (Belgian Brown Ale)
D A N I A / S Z W E C J A:
EVIL TWIN:
-Disco Beer (Yellow Cap) - Imperial IPA
DUGGES ALE & PORTERBRYGGERI:
-Gustafs Finger (ESB)
W NAJBLIŻSZYCH PLANACH PIWOSZA JEST PODWOJENIE (A W NIEKTÓRYCH PRZYPADKACH POTROJENIE) OFERTY PIW Z NAJLEPSZYCH ZAGRANICZNYCH BROWARÓW RZEMIEŚLNICZYCH (NIE MYLIĆ Z "INNYMI" BROWARAMI), CO UGRUNTUJE POZYCJĘ PIWOSZA W SEGMENCIE NAJLEPSZYCH PIW ZAGRANICZNYCH W WARSZAWIE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedziA to świetnie.
Bo piwa stojące powyżej kaloryfera, mimo, że nie bezpośrednio nad nim, po wzięciu do ręki są wyczuwalnie ciepłe .
Swoją drogą ruszasz z czarnym PR w związku z tym:
http://www.browar.biz/forum/showthre...=105996&page=2 ?
Dodam, że mieszkam blisko sklepu "Piwosz", a właściciela sklepu znam tylko ze sklepu...
Swoją drogą przychodźcie, sprawdzajcie jak jest z tymi butelkami
Comment
-
-
-
Widzę, że wyjaśniło się, że grzejniki są we wszystkich sklepach z piwem, a lodówki nie we wszystkich ....
To dobra wiadomość
Natomiast głównym tematem na tej stronie są piwa, które są w ofercie sklepu Piwosz (a, jak widać w ofercie innych sklepów ich nie ma ).
Dlatego też uzupełnię pierwszą dzisiejszą informację ( o piwach z browaru Olbracht) o listę uzupełnień z browaru PINTA, które również dzisiaj dojechały:
- Koniec Świata
- Oto Mata
- Atak Chmielu
- Ognie Szczęścia
- Jak w Dym
- Apetyt na Życie
Życzę miłego weekendu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika domaluj Wyświetlenie odpowiedzi
Dodam, że mieszkam blisko sklepu "Piwosz", a właściciela sklepu znam tylko ze sklepu...
O tym, że butelka, którą trzymam w ręku jest ciepła poinformowałem Panią, za ladą ale nie podzieliła moich obaw.
Stwierdziła że na tej półce jest duża rotacja i nic piwu nie będzie.Last edited by kibi; 2014-01-17, 19:23.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedziJa Cię nie pytam gdzie mieszkasz i skąd znasz właściciiela, tylko odnoszę się do sytuacji, z jaką spotkałem się w sklepie Piwosz, bo w takim znajdujemy się temacie.
Moje słowa o miejscu zamieszkania i (nie)znajomości z właścicielem miały tylko podkreślić, że jestem bezstronny, w przeciwieństwie do Ciebie.
Odniosłem wrażenie, że Twoja krytyka "Piwosza" dziwnie zbiega się z otwarciem innego sklepu, którego właściciela "znasz od kilku lat".
Byłem przed chwilą "Piwoszu". Sprawdziłem wspomniane przez Ciebie butelki - znowu nie były ciepłe.
Comment
-
-
Twoje wrażenia to Twoja sprawa, niektórym wszystko się kojarzy i na to nie ma rady...
Natomiast kiedy takie nieuzasadnione wrażenia upubliczniasz, to nazywa się to insynuacją.
Nie wiem dlaczego musisz wszystkich zapewniać o swojej bezstronności, ja nie muszę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie Wyświetlenie odpowiedzidla spokoju sumienia wszystkie niepastery mogłyby być w lodówkach
Comment
-
Comment