Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi
Wyświetlenie odpowiedzi
Warszawa, Twarda (przy Żelaznej), Piwosz [zamknięte]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwoszTwardy Wyświetlenie odpowiedziStoją
"Agresywna polityka" wobec konkurencji jest tylko moją walką z oszołomstwem, widocznym w niektórych wpisach (trzeba znać swoje miejsce w szeregu ... ja jak zaczynałem to byłem skromniejszy i je znałem).
Natomiast opisywany przypadek reprymendy, udzielonej pracownicy był najprawdopodobniej właśnie spowodowany faktem niewydania paragonu klientowi lub innym zaniedbaniem w pracy.www.szkoladlapsa.waw.pl szkolenie psów warszawa
Comment
-
-
HEJTY
Dziękujemy wszystkim hejterom za ich hejtowe wpisy na naszej stronie w ostatnim okresie
Głównie dzięki nim popularność sklepu Piwosz wyraźnie wzrosła, otrzymujemy gesty sympatii zarówno od naszych "starych" klientów jak i od zaskakująco dużej ilości nowych klientów, których niniejszym pozdrawiamy
Comment
-
-
Hmmm czyżby osoba, która niedawno straciła stanowisko admina profilu Centrum Ursa Maior na facebooku, znalazła zajęcie u Was? Ton wypowiedzi zbliżony...www.szkoladlapsa.waw.pl szkolenie psów warszawa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwoszTwardy Wyświetlenie odpowiedziStoją
"Agresywna polityka" wobec konkurencji jest tylko moją walką z oszołomstwem, widocznym w niektórych wpisach (trzeba znać swoje miejsce w szeregu ... ja jak zaczynałem to byłem skromniejszy i je znałem).
Natomiast opisywany przypadek reprymendy, udzielonej pracownicy był najprawdopodobniej właśnie spowodowany faktem niewydania paragonu klientowi lub innym zaniedbaniem w pracy.
W każdym razie, mimo zacnej oferty, mnie osobiste i wirtualne kontakty skutecznie zniechęciły do zostawiania swoich banknotów NBP w Piwoszu...
I mogę być hejterem, i dowolną osobą z nazwą kończąca się na ...em
P.S. Na waszej stronie nic nie pisałem, bo na twarzoksiążce mnie nie ma i nie będzie.Last edited by iron; 2014-01-31, 01:19.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ciptongue Wyświetlenie odpowiedziHmmm czyżby osoba, która niedawno straciła stanowisko admina profilu Centrum Ursa Maior na facebooku, znalazła zajęcie u Was? Ton wypowiedzi zbliżony...
Comment
-
-
BALADIN + MIKKELLER
A tymczasem do Piwosza dojechała kolejna dostawa, a w niej:
MIKKELLER (DANIA):
- 1000 IBU (Double Imperial IPA
- Black Impy Stout (Imperial Stout)
- Wild Winter Ale (with Bedow) - Belgian Wild Ale with Apples & Cinnamon
- Amass IPA
- Arh Hvad !? (Belgian Pale Ale)
- 20 IPA
- Wheat is the new Hop (Wild Yeast IPA)
- Draft Bear Imperial Pilsner
- Porter
- X-MAS: Hoppy Lovin' X-mas (IPA with ginger and pine)
- Mosaic (Imperial IPA)
- I Beat yoU (Imperial IPA)
BALADIN (WŁOCHY):
- Super Bitter (Hopped Belgian Ale)
- Open Rock'n'roll (American Pale Ale with Pepper)
- Open Gold (American Pale Ale)
- Open Amber (Amber American Pale Ale)
+ szkło Baladin Teku Glass
To OL (DANIA);
- Stalins Organ (California Common)
- Goliat (Imperial Coffee Stout)
8 Wired (Nowa Zelandia):
- Superconductor (Double Imperial IPA)
Z krajowych piw dojechał komplet PINTY oraz komplet Bojanowa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika magiczek91 Wyświetlenie odpowiedzijakie ceny mikkellerów i teku z balladina?
Mikkellery od 18,40 (Draft Bear Imperial Pilsner), 18,90 (Wild Winter Ale - with Bedow) do 29,90 (Black Impy Stout 0,375) i 39,95 (1000 IBU)
Comment
-
-
EUROPEJSKIE PIWA RZEMIEŚLNICZE
Dojechały uzupełnienia z browarów rzemieślniczych z Belgii, Holandii, Szwecji i Włoch:
-Rooie Dop Ot The Explorer (Double IPA)
-Rooie Dop 24/7 Session Ale (American Pale Ale)
-De Ranke Noir de Dottignies (Belgian Strong Dark Ale)
-De Ranke XX Bitter
-Smiske Nature – Ale (Belgian Blonde)
-Smiske Bruin (Belgian Brown Ale)
-Dugges Gustafs Finger (ESB)
-De Molen Amarillo (Imperial IPA)
-De Molen Amerikaans (American Hops Bitter)
-De Molen Blikken & Blozen (Saison)
-De Molen Op & Top (American Hops Bitter)
-Amiata Cinabro (Aged Barley Wine)
W przyszłym tygodniu spodziewamy się:
- Widawy w składzie : Skrill (ESB) , Kazbek (EPA) oraz Red AIPA
- spóźniającej się nowości z URSA MAIOR
- Sharka z kolaboracji Widawa/Kopyra.
Last edited by PiwoszTwardy; 2014-02-02, 00:39.
Comment
-
-
NOWOŚCI + UZUPEŁNIENIA + ZAPOWIEDZI
Nowości (i powroty):
* HAUST:
- Skrill ESB
- Red AIPA (PROMOCJA : 7,90 ) (PROMOCJA OBOWIĄZUJE OD 03.02 DO 05.02.2014 )
* mikrobrowar LUCKY BASTARD (CZ):
- India 15
- Black 14
Uzupełnienia:
Kocour Varnsdorf;
- Samurai IPA
- Sumecek APA
Primator:
- English Pale Ale
- Stout
BIRBANT American Brown Ale
PINTA: Atak Chmielu (PROMOCJA), Ognie Szczęścia, Odsiecz Wiedeńska, Koniec Świata, Apetyt na Życie
W drodze do Piwosza kolejne piwa z browaru Haust: Kazbek (EPA), Klasztorne oraz Robust Porter
Comment
-
-
Bym zapomniał:
- z Uzupełnień : najważniejszym uzupełnieniem był Rowing Jack (który sam w sobie wart jest 300 innych piw, co w sumie daje asortyment ponad 1000 pozycji różnych piw w Piwoszu ).
- z Zapowiedzi : z USA mają dojechać piwa z browarów Rogue Ales oraz Weird Beard
W najbliższych dostawach mają też powrócić piwa z browaru Schlenkerla
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gumball Wyświetlenie odpowiedziA co z Sharkiem?
Dzisiaj wjechały piwa z Hausta, Olimpu, Ninkasi oraz Zawiercia (pełna lista - za chwilę).
Comment
-
Comment