Czy są Brewdogi?
Warszawa, Twarda (przy Żelaznej), Piwosz [zamknięte]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Drago Wyświetlenie odpowiedziDzisiaj kupiłem Ortodoxa za 6,90zł, jeszcze trochę było i na półce i w lodówce, ale ile konkretnie to nie wiem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bialy-r Wyświetlenie odpowiedziCzy może z Witnicy będą razem z następną dostawą z tego browaru, poniższe piwa:
Gorzowiak Jasny, Gorzowiak Ciemny i Beer Cappucino
?
Comment
-
-
IPA I "INNE SMAKI" Z CZECH
W dzisiejszej dostawie przyjechały piwa z czeskiego browaru Sachsenberg, w składzie: RAF IPA, California Pale Ale, Chilli, Pieprzowe i Mocca
Z krajowych jest skromny ale bardzo smaczny Warmiak (piwo ciemne niepasteryzowane z browaru Kormoran)
W odpowiedzi na pytania o Brewdogi donoszę, że będą wkrótce, a opóznienie związane jest z tym, że "stado się rozlazło" a chcę mieć je wszystkie razem ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwoszTwardy Wyświetlenie odpowiedziW odpowiedzi na pytania o Brewdogi donoszę, że będą wkrótce, a opóznienie związane jest z tym, że "stado się rozlazło" a chcę mieć je wszystkie razem ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwoszTwardy Wyświetlenie odpowiedziJeszcze nie ma, staram się ściągnąć, dam znać jak wjadą
Jak będą (Gorzowiak Jasny, Gorzowiak Ciemny i Beer Cappucino) od razu kupie
Comment
-
-
Oto obiecane szczegóły wczorajszych i dzisiejszych dostaw:
- Kocour: Catfish Sumecek, IPA Samurai
- Cerna Hora: Modra Luna, Pater
- Svijany: Maz 11, Kniże 13
- Grybów: Pilsweiser niepasteryzowane (14-dniowe), Góralskie + Kujawskie z Krajana
- Sulimar: Trybunał Miodowy, Trybunał niefiltrowany 0,33
- Kormoran: Świeże i Podpiwek Warmiński
Comment
-
-
E X T R A K L A S A !!
Wchodzimy do extraklasy !
Od dzisiaj w sprzedaży są następujące nowe piwa:
I. Szkocja:
- browar BREWDOG - 5 a.m. Saint 12, IPA is dead 15, Hardcore IPA 20, Libertine Black Ale 16, Tokyo 32 oraz warzone we współpracy z Mikkellerem I hardcore You 21
II. Anglia:
- browar Robinsons Brewery - Trooper (Iron Maiden)
- browar Greene King - Abbot Ale 12,1
III. Belgia:
- browar Bieres de Chimay - Chimay Cinq Cents (Tripel) 16 oraz Chimay Premiere (Red) 15
IV. Holandia:
- browar Koningshoeven - La Trappe Blond 15, La Trappe Dubbel 17 oraz La Trappe Tripel 18
V. Czechy:
- Permon - P.I.P.A
- Gambrinus - 11 Excelent
VI. KRAJOWE:
- Browar Gościszewo - Rycerz 12,5
- Browar na Jurze - Jurajskie Pils, Jurajskie jabłko z miętą
- Browar Dionizos - Bearnard grejpfrut (Bearnard Team)
- Browar Witnica - Lubuskie Malinowe
Comment
-
Comment