Warszawa, Twarda (przy Żelaznej), Piwosz [zamknięte]
Collapse
X
-
A ja myślałem, że Chmielarnia i Piwosz będą się wspierać i uzupełniać w ofercie z racji lokalizacji. Zamiast konkurować można było napędzać klientów jeden drugiemu.Comment
-
Comment
-
WIOSENNA DOSTAWA JUŻ W PIWOSZU
W pierwszej wiosennej dostawie do Piwosza przyjechały:
- Doctor Brew Sunny Ale
- PINTA Czarna Dziura
- Lubuski Chmiel (60 IBU)
- Bojan Toporek
- Bojan Black IPA
- Bojan Kokosowe 14 (NOWOŚĆ)
Z zagranicy:
* BrewDog :
- Punk IPA
- Hardcore IPA (American Double IPA)
- Old World IPA
- Old World RIS
- Jack Hammer IPA (100 IBU)
* De Molen:
- Amarillo
- Blikken & Blozen
- Alive & Kicking
- Tsarina Esra
- Rasputin
- Op & Top
* Mikkeller :
- I Beat yoU (American Style Imperial IPA)
- Amass (West Coast Style IPA)
- 20 (American IPA)
* Tiny Rebel : Urban IPA
Powróciły też zestawy Fortuny z ładną szklankąComment
-
ŚWIĘTO WIOSNY W PIWOSZU
W pierwszy dzień wiosny mamy super niespodziankę : Grand Prix wrócił do PiwoszaComment
-
BEDNARY
Po dość długim oczekiwaniu dotarły do Piwosza piwa z browaru Bednary:
- Łowickie Pale Ale 12,5 (American Pale Ale)
- Łowickie Stout 16,5 (Foreign Extra Stout) - W PROMOCJI
Drugą premierową nowością jest nowe piwo z browaru URSA : Eskulap 14 (Sweet Oatmeal Stout).
W/g recepty na etykiecie : "do stosowania trzy razy dziennie.."
Wrócił też nasz stary dobry znajomy : Grybów 17-dniowe (niefiltrowane, niepasteryzowane)
Mamy jeszcze jedną dobrą wiadomość: w Piwoszu już w sprzedaży szkło Olimp Snifter HadesComment
-
Dzisiejsze czeskie uzupełnienia:
- Cerna Hora Granat Tmave 12
- Cerna Hora Pater
- Bernard 13 Svatecni (z zamkiem)
- Primator Stout
- Primator Double 24
- Lobkowicz Lezak Svetly
- Svijany Knize
Ostatnia zmiana dokonana przez PiwoszTwardy; 2014-03-22, 13:53.Comment
-
PROMOCJA
W dniach 22-25.03.2014. włącznie promocja na naszego ulubionego Simcoe lagera: Widawa Premium Lager z rabatem - 10%
Comment
-
Cena niższa na jedno piwo o parędziesiąt groszy przez trzy dni... No faktycznie jest o co krzyczeć
Bez urazy, ale śmieszne to...Ostatnia zmiana dokonana przez wpadzio; 2014-03-22, 20:56.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Comment
-
BEZ NUDY
Jak wiadomo "na półkach"Piwosza jest wiele piw, opisywanych również w tzw. innych wpisach
Natomiast wiele piw z jutrzejszych (wtorkowych) dostaw (zarówno krajowych jak i zagranicznych) zerwie z nudą i monotonią wpisów w tym dziale, to gwarantujemy i zapraszamy ok.17-tejComment
-
Będzie Hades? Bo wysyłam mojego posłańca (Hermes zajęty akurat), aby osobiście się rozmówić z kwintesencją ciemności, czyli jak równy z równym (bóg z bogiem).Ostatnia zmiana dokonana przez Petitpierre; 2014-03-25, 14:01.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
HADES !!
HADES JUŻ W PIWOSZU
Jako że nadal dostępne są sniftery Hadesa, można sobie skompletować bardzo elegancki zestaw
Pełną listę dzisiejszych dostaw opublikujemy za chwilęComment
-