Jak myślicie, jakiś Imperator wytrzyma jutrzejszy dzień? I co jeszcze ciekawego będzie w tej jutrzejszej dostawie?
Warszawa, Twarda (przy Żelaznej), Piwosz [zamknięte]
Collapse
X
-
O 12:15 byłem w sklepie i Imperator był już tylko dla zapisanych. Tej kolejnej dostawy jeszcze nie było. Wyszedłem z pustymi rękami. :/Last edited by Jaahquubel; 2014-12-30, 12:40.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jaahquubel Wyświetlenie odpowiedziO 12:15 byłem w sklepie i Imperator był już tylko dla zapisanych. Tej kolejnej dostawy jeszcze nie było. Wyszedłem z pustymi rękami. :/
Dla pocieszenia złamanych serc i i poszukujących promocji : AleBrowar Sweet Cow 3 w cenie 2 (do wyczerpania zapasów)
Comment
-
-
CZĘŚĆ „KRAJOWA” SYLWESTROWEJ DOSTAWY
- Birbant Black AIPA 15,5- NOWOŚĆ W OFERCIE
- Birbant Red AIPA
- Wrężel American IPA 16,5 - NOWOŚĆ W OFERCIE (70 IBU )
- PINTA Quatro
- PINTA Atak Chmielu
- Olimp Ares
- PINTA Pierwsza Pomoc
- AleBrowar Sweet Cow - PROMOCJA
- Raduga Sunset Blvd
- PINTA Czarna Dziura
- Zdrój Świętokrzyski
- Wrężel Stout Owsiany
Część zagraniczną opiszemy w następnej kolejności
Comment
-
-
Kde se pivo pije, tam se dobře žije!
Piwa czeskie z ostatniej dostawy - w sam raz na przywitanie Nowego Roku :
- Varnsdorf Kocour Pale Ale (Niepasteryzowane)
- Pernstein Pardubicky Porter 19 - NOWOŚĆ W OFERCIE
- Permon Sherpa IPA 16
- Eggenberg Svihak Tmavy (wędzone, ale tym razem CIEMNE) – NOWOŚĆ W OFERCIE
- Cerna Hora Boruvka
- Vysoky Chlumec : Flying Cloud IPA 14 (chmielone “na zimno” Amarillo i Cascade) - NOWOŚĆ W OFERCIE (!)
- Smadny Mnich
- Svijany „450” (specjalne piwo, uwarzone z okazji „okrągłej” rocznicy browaru )
P.S. Z krajowych uzupełnień : dojechała nowa partia Haki (Rye IPA) ze Spirifera
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wilzek Wyświetlenie odpowiedziDo której godziny jest dzisiaj otwarte?
Comment
-
-
NOGNE / ALEBROWAR IUNGA IPA
Rok 2015 zaczynamy od mocnego uderzenia z Norwegii :
- Nogne/AleBrowar : Chmiel Iunga IPA 14 – efekt współpracy browarników z Nogne i AleBrowaru, IPA uwarzona na jednym chmielu odmiany Iunga , co przy 14% ekstraktu dało 76.8 IBU i powód do dumy z polskiego chmielu
- Nogne : # 500 23.5 (Imperial IPA) - 5 słodów, 5 chmieli, 10% alc. oraz 100 IBU – czegóż chcieć więcej ( )
- Nogne/Terrapin : Imperial Rye Porter 22 (niezwykły imperialny porter żytni , uwarzony z angielskich słodów w kolaboracji z amerykańskim browarem Terrapin)
- Hacker-Pschorr Hefe Weisse - powrót
- Fassla Bambergator (Doppelbock)
- Schlenkerla Rauchweizen – kultowe pszeniczne piwo wędzone
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rakers Wyświetlenie odpowiedziKupilem dziś dwa coffe stout Kormorana w Piwoszu. Były nieźle nagrzane od lampy. Żona nie zwróciła uwagi. Zobaczymy co po otwarciu będzie się działo.
Pozdrawiamy (żonę)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jaahquubel Wyświetlenie odpowiedziCzy Koniec świata i porter z Widawy to dojechały?Last edited by PiwoszTwardy; 2015-01-07, 11:52.
Comment
-
Comment