Sklep z możliwością konsumpcji na miejscu. W ofercie jedno lane - Erdinger pszeniczny o ile dobrze pamiętam. Cena 17 pln/0,5. Jeśli butelkowe spożywane na miejscu to doliczane jest extra 8 pln do ceny piwa. To chyba jedyne miejsce gdzie można się napić dobrego piwa w obrębie Centralnego, tyle że drożyzna koszmarna...
Warszawa, Złota 59 (CH Złote Tarasy), The Beer Store [zamknięte]
Collapse
X
-
Warszawa, Złota 59 (CH Złote Tarasy), The Beer Store [zamknięte]
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Tagi: brak
-
-
Ach, żeby jeszcze był wybór jak w Olso...
Info z ich profilu na FB:
Zapraszamy na lutową akcję promocyjną.
Dla klubowiczów The Beer Store obniżamy serwowanie na miejscu oraz w restauracji Złota Kaczka.
Rejestracja kart klubowych trwa do końca lutego.
Zasady wydawania kart klubowych:
1. Zarejestruj się na FB The Beer Store
2. Napisz na priv swoje imię, nazwisko, kontakt.
3. Wiadomością zwrotną prześlemy numer klienta a następnie kartę.
Karta upoważnia do wszystkich promocji dla klubowiczów obowiązujących w danym sezonie.
Więcej szczegółów wkrótce.
Czekamy na rejestracje. Jeśli dostaniesz numer klienta bez karty możesz już korzystać z promocji.Last edited by Mason; 2013-02-19, 17:51.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziSklep z możliwością konsumpcji na miejscu. W ofercie jedno lane - Erdinger pszeniczny o ile dobrze pamiętam. Cena 17 pln/0,5. Jeśli butelkowe spożywane na miejscu to doliczane jest extra 8 pln do ceny piwa. To chyba jedyne miejsce gdzie można się napić dobrego piwa w obrębie Centralnego, tyle że drożyzna koszmarna...
Z resztą w pobliżu jest Karczma i zwłaszcza Spiskowcy Rozkoszy, które w sezonie wiosenno-letnim będą na tyle blisko, że godzinny "postój" nie będzie problemem
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziJeśli butelkowe spożywane na miejscu to doliczane jest extra 8 pln do ceny piwa.
Comment
-
-
Logo wydało mi się znajome, nie mówiąc o nazwie. Zasugerowanie się przez ten sklep nazwą i logo pewnej kanadyjskiej sieci jest wręcz niesmaczne. Nawet styl czcionki podobny. Może to ich polski oddzial?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bojano Wyświetlenie odpowiedziWybór piw jak na taki przybytek dość średni, ceny miażdżące... Przyszedłem, popatrzyłem, wyszedłem, zapomniałem... Aczkolwiek jest to alternatywa dla knajp z żywcem/tyskim/żubrem po 10 pln za 0.5... i chętnych nie brakowało
Jak dla mnie to taki sklep piwny dla "młodych wykształconych z wielkich miast". Przeciętnie zorientowany piwosz kupi mniej więcej (no gdzieś tak 4/5 asortymentu) to samo w zwykłym markecie sporo taniej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika purc Wyświetlenie odpowiedziAcha i miłośnicy piw hiszpańskich (hehe) /cytat z legarta/
Nomada Brewing - zaraza rewolucyjna dotarła i tam /spóirz na oceny na Ratebeer _IPA.Porter,Stout/ i przestaniesz się śmiać.
Po prostu rozbawiła mnie spora półka z hiszpańskimi eurolagerami wciśnięta między Anglię i BelgięLast edited by legart; 2013-02-20, 11:28.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika legart Wyświetlenie odpowiedziIno że w Beer Store to raczej Estrella Damm, Alhambra czy San Miguel (kojarzące się z szeroko pojętym słońcem i plażą) niż ww rarytasy można nabyć... i obawiam się hiszpańskiego IPA czy stoutu to ja długo nie będę miał okazji skosztować....
Po prostu rozbawiła mnie spora półka z hiszpańskimi eurolagerami wciśnięta między Anglię i Belgię
BTW - pamiętasz ,że dziś IPA z Nomada w CZB?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika purc Wyświetlenie odpowiedziPoczekaj chwilę - włoskie rarytasy /Toccalmatto/już pijemy w Omercie. Przyjdzie pora też i na hiszpańskie /oczywiscie nie w Tarasach/.
BTW - pamiętasz ,że dziś IPA z Nomada w CZB?
Wracając do Beer Store to w sumie ze 3 razy zachodziłem, a nie kupiłem ani jednego piwa. Ale może się jeszcze rozwiną w kierunku zwykłych ludzi.Last edited by legart; 2013-02-20, 11:52.
Comment
-
-
Wczoraj odwiedziłem ten sklep. Wybór dosyć spory, obsługa nachalna, ale brak jej fachowej wiedzy, może z czasem się wyrobi. Odnośnie cen zważając na miejsce w jakim znajduje się ten sklep to tragedi nie ma większośc piw jest droższa niż gdzie indziej, ale nie tak jak w Joli. Jednak można znaleść też piwa w normalnej cenie: Skalaki 3,5-4,5zł Samuel Adams Boston Lager 6zł, BD Punk Ipa 10 zł.
Comment
-
Comment