Ceny już przykleili czy wciąż im się nie chce?
Warszawa, Radziwie, Banderii 19, As
Collapse
X
-
Pojawiła się nowa dostawa - Nonge O (kilka rodzajów), Thornbrige (kilka rodzajów), Widawa, Alebrowar, Ciechan Grand Prix, Ursa Eskulap, Kormoran Coffee Stout, Krakonos, Policka, Permon Sherpa i coś tam jeszcze. Cały czas dostępne sporo Brewdoga, coś z Revelation Cat i Williams Bros.Comment
-
Zamontowali nalewaki i leją do petów 1l (bez doliczania butle). Rozpoczęli od 4 nalewaków - Atak Chmielu (18 pln za litr), Miłosław niefiltrowany (9,5), Raciborskie (9,20), Dziki Cydr Gruszka (13). Docelowo na być 6 nalewaków podłączonych, głównie polskie regionalne i rzemieślnicze.Comment
Related Topics
Collapse
-
Wahałem się długo, nie wiedząc, gdzie umieścić opis, bo Lechista ma dokładnie takie same parametry jak ich Szewc. (E: 11, 6. A: 4,5). Lechista, bo piwo uwarzone dla kibiców Lechii Gdańsk, więc tym bardziej wygląda to na klon istniejącej już marki. Jako że nie pamiętałem już swoich wrażeń...
-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-08-02, 17:26 -
-
Pils o ekstrakcie 11.6*, alko 4.5%
Chmiele: Hallertauer Mittelfrūh i Hersbrucker.
Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
Lacing - sporo.
Gaz - średni.
Barwa - zamglony, jasny żółto pomarańczowy.
Aromat - cytrusy i zbożowość....-
2024-07-15, 13:56 -
-
Piwo białe z tymiankiem cytrynowym.
Ekstrakt 12*, alko 4.6%
Chmiel: Hallertau Blanc
W składzie między innymi: tymianek cytrynowy, kolendra, skórka gorzkiej pomarańczowy Curacao.
Piana - więcej na początku potem pełna grubsza warstewka.
Lacing - nie za dużo....-
2024-07-12, 18:17 -
-
Kolejny rok z rzędu...
Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...-
Channel: Wielkie uaktualnienie 2015
-
-
Cold IPA czyli dolna fermentacja, chmiele Mosaic (cryo), Amarillo, Columbus, Cascade
14% ekstr., 5,5% alk.
Aromat - chmielowy (na pierwszym planie żywiczność, trochę cytrusów)
Piana - wysoka, trwałość średnia, zostaje na szkle
Barwa - jasne złoto, prawie...-
2024-03-10, 02:38 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment