Nazwa sklepu wzięta z paragonu, sklep znajduje się pomiędzy budynkami, a nie od strony Andersa.
Asortyment piwny sklepu duży jak na sklep ogólnospożywczy.
Lane z beczki do litrowych petów:
- (Litwa) opisane jako "niefitrowane", z nalepki na nalewaku wygląda że to Vilniaus Nefiltruotas Sviesusis (piwa i ceny wczoraj nie było)
- (Litwa) Gyvas Sviesusis (piwa i ceny wczoraj nie było)
- (Czechy) Skalak Tmave 9,3 zł
- (Litwa) Vilniaus, Backoriu 9,8 zł
- Cydr Fizz gruszkowy 11,8 zł
- (Litwa) Svyturys, Ekstra 10,3 zł
- (Litwa) "korzenne z przyprawami", nazwy nie podano 10,3 zł
- (Litwa) Svyturys, Baltas 9,8 zł
Butelkowych nie miałem za bardzo czasu oglądać, więc i nieprecyzyjnie zapamiętałem iż poza koncernówką było sporo Konstancina, Ciechan Miodowy i Pszeniczny, Lwówek Malinowy, Pils z Raciborza. Dodatkowo duża reprezentacja Litwy (z tych browarów co i lane) oraz Czech - Skalaki, Opaty, Rohozec. I kilka innych, których nie zapamiętałem.
ps.
Przy nalewaniu do peta warto zwrócić uwagę ile nam nalano - w obu kupionych przeze mnie butelkach było mniej więcej 0,9 litra...
Asortyment piwny sklepu duży jak na sklep ogólnospożywczy.
Lane z beczki do litrowych petów:
- (Litwa) opisane jako "niefitrowane", z nalepki na nalewaku wygląda że to Vilniaus Nefiltruotas Sviesusis (piwa i ceny wczoraj nie było)
- (Litwa) Gyvas Sviesusis (piwa i ceny wczoraj nie było)
- (Czechy) Skalak Tmave 9,3 zł
- (Litwa) Vilniaus, Backoriu 9,8 zł
- Cydr Fizz gruszkowy 11,8 zł
- (Litwa) Svyturys, Ekstra 10,3 zł
- (Litwa) "korzenne z przyprawami", nazwy nie podano 10,3 zł
- (Litwa) Svyturys, Baltas 9,8 zł
Butelkowych nie miałem za bardzo czasu oglądać, więc i nieprecyzyjnie zapamiętałem iż poza koncernówką było sporo Konstancina, Ciechan Miodowy i Pszeniczny, Lwówek Malinowy, Pils z Raciborza. Dodatkowo duża reprezentacja Litwy (z tych browarów co i lane) oraz Czech - Skalaki, Opaty, Rohozec. I kilka innych, których nie zapamiętałem.
ps.
Przy nalewaniu do peta warto zwrócić uwagę ile nam nalano - w obu kupionych przeze mnie butelkach było mniej więcej 0,9 litra...
Comment