W dniu dzisiejszym zniżka na piwo beczkowe. Więcej szczegółów na naszym profilu na facebooku. Zapraszamy!
Warszawa, Fieldorfa 10 lok. 312, Piwny Stan [zamknięte]
Collapse
X
-
-
W dzisiejszej dostawie dotarły do nas m.in.:
- Śmietanka toruńska z Jana Olbrachta;
- Ce n'est pas IPA z Pinty;
W kranach obecnie:
- Steiger svetly lezak 12;
- Tucher pilsener.
Zapraszamy serdecznie!
Comment
-
-
wizyta w sklepie zaliczona, garść wrażeń:
- na plus na pewno oferta piw polskich (jak byłem to dostrzegłem następujące: Ale Browar - Jack i Hop, Gościszewo - pszenica, Pinta - Grodziskie, Imperium, Oto Mata, Zawiercie, Kormorany załapałem się na Ipę potem Witbiery widziałem, jeszcze Dynks z szału piw, Żytnie z Konstancina, poza tym były oczywiście Ciechany, Lwówki, Miłosławy) czyli w zasadzie wszytko to co powinno się znaleźć w porządnym piwnym sklepie.
- jeśli chodzi o zagraniczne butle to dominują niemieckie i czeskie, ale nie dostrzegłem jakichś rzadkich rarytasów.
- sklep nastawiony wyłącznie na piwo, inne trunki nieobecne, co akurat dla mnie zdecydowanie na plus.
- Jeśli chodzi o ceny to np. Ciechany, Skalaki, Kormoran IPA w moim odczuciu za wysokie, natomiast np. Dynksy, Prometusz troszkę tańsze. Ale generalnie poziom cen zbliżony reszty stawki obecnej na forum
- bardzo fajny lany ciemny Tucher, na którego się jeszcze załapałem.
- szkło skromne, z tego co pamiętam to same no-name.
- sklep przestronny, fajnie zagospodarowana przestrzeń, o tym że jedna lodówka była już mowa i tu pełna zgoda, ze jedna to mało, ale klima rzeczywiście pracuje solidnie, bo jak wziąłem do ręki butelkę z półki to nie była "zupowata".
- no i inne akcesoria typu otwieracze, koszulki, przekąski, ale nie poświęciłem im większej uwagi, więc tylko odnotowałem ich obecność.
- aha no i koniecznie trzeba wspomnieć o piwoszach, którzy stanowią element dekoracji i wspomagają obsługę. Na pewno jest to oryginalne, aczkolwiek ekipa wygląda na amatorów piw z innej półki niż te sprzedawane w lokalu. :P Ale to już niech każdy sam przyjdzie i oceni.
Comment
-
-
W ostatnim czasie nasza oferta wzbogaciła się między innymi o:
- Kocour'y: Studentska desitka, Lezak, Lezak Visnovy IPA Samurai, Saurus;
- Primator'y: Premium, Weizenbier;
- Platan nealko;
- Bearnard chili;
- Cydry: Lubelski, Inn.
Zapraszamy!
Comment
-
-
Dzisiaj na nasze półki zawitały:
- BrewDog: Hardcore IPA, Paradox Isle of Arran, Tokyo, I hardcore you, Cocoa Psycho;
- Trooper.
Po krótkiej nieobecności powróciły Pinty: Atak chmielu i A la Grodziskie.
Zapraszamy!
Comment
-
-
Z ostatniej chwili...
Właśnie dotarł do nas Haust Dr Citra.
Zapraszamy!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwnyStan Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie dotarł do nas Haust Dr Citra.
Zapraszamy!
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gaz4 Wyświetlenie odpowiedziDrogo, ale i tak taniej niż u konkurencji, króra moim zdaniem przegieła żądając za to piwko 9,40 i na dodatek przechowywane po za lodówką. Chyba muszę zacząć was odwiedzać.
Comment
-
-
Ostatnio do naszej oferty dołączyły:
- Bernard Jantarovy Lezak;
- Chodovar Cerne;
- Flensburger Pilsener;
- Kulmbacher Monchshof: pilsener i kellerbier;
- Cornelius: pszeniczny z miodem i porter bałtycki;
- Pinta Angielskie śniadanie;
- Brackie Mastne.
Zapraszamy!
Comment
-
-
Kocoury
Dzisiaj dojechały kolejne dwa Kocour'y, także na chwilę obecną browar Kocour Varnsdorf na półkach PiwnegoStanu reprezentują:
- Lezak;
- Visnovy lezak;
- Haka NZ Lager;
- IPA Samurai;
- Saurus;
- Catfish Sumecek.
Zapraszamy!
Comment
-
-
Nasze kolejne nabytki:
-Zamojskie: jasne, ciemne, pszeniczne;