Ząbki, Powstańców 33 lok. 10, Dom Alkoholi Verdes

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kosher
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2005.04
    • 2319

Ząbki, Powstańców 33 lok. 10, Dom Alkoholi Verdes

To jakby uzupełnienie leżącego 100 metrów dalej w tym samym budynku Outletu Piwnego. A może to OP uzupełnia ofertę sklepu Verdes
    Tak czy inaczej sklep o wiele bardziej uporządkowany i schludniejszy niż sąsiada. Ceny delikatnie wyższe niż w OP.
    Właściciel pasjonata, zna się dobrze na piwie. Jest jedna beczka, a w niej jasny Litovel za 4,45 (0.5 l.).
    Piwo sprzedawane do plastikowych butli, ale już niedługo ma to się podobno zmienić. Będzie lane w szkło i kapslowane.
    Poza tym sporo wybór głównie polskich regionalizmów oraz rzadziej spotykane piwa niemieckie w ramach promocji "festiwal piw niemieckich".
  • kosher
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2005.04
    • 2319

Obecnie dwa krany- na jednym niepasteryzowany Pilsener z Jabłonowa, na drugim Holba Premium- litr w granicach 6.50-8.00 zł.
    Z butelek BRJ z rzadziej widywanym Ciechanem Pszenicznym Wędzonym, trochę zagranicy, ogólnie wybór skromny.

Comment

Related Topics

Collapse

• Shedao
      Pieszyce, Ogrodowa 28, Świat Alkoholi
      Shedao
      ... a dokładniej to Świat Alkoholi & Delikatesy Mięsne, czyli połączenie dość fantazyjne, no ale kimże jestem, żeby mówić innym jak mają prowadzić biznes

Niedaleko Bielawy, po drodze do Świdnicy, znajduje się oto taki przybytek, oferujący naprawdę sporą ilość...
      2021-06-07, 08:52
    • Alkoneser
      Kolekcja kapsli (jedynie wypite samemu) + kolekcja alkoholi + wiele innych :)
      Alkoneser
      Cześć,
      moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
      Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...
      2023-06-20, 13:01
    • Prusak
      Lublin, Sławinkowska 28, Imperium Alkoholi
      Prusak
      Sklep położony na końcu Willowej, nieopodal Ronda Reagana.
      Klasyczny wybór piw kraftowych, spora oferta Pinty, Zakładowego, widziałem piwa z Golema, Birbanta, Peruna, Warsztatu Piwowarskiego, Incognito, Kormorana i dużo, dużo więcej.
      Dostępne też porterowe "sztosy"...
      2019-04-25, 14:34
    • Ahumba
      2025.05.16-17 - Gdańsk, Festiwal Hevelka
      Ahumba
      Festiwal Alkoholi HEVELKA - piwa rzemieślnicze, kraftowe destylaty, cydry i miody pitne, wino, foodtrucki oraz liczne atrakcje, takie jak koncerty muzyki klasycznej i jazzowej, Strefa Gier Planszowych, prelekcje i degustacje.
      Start
      2025-05-16
      Koniec
      2025-05-17
      Adres
      Gdańsk, Pokoleń Lechii Gdańsk 1
      2024-11-03, 18:06
    • e-prezes
      Pinta, Party Pacific Lager
      e-prezes
      Seria "Party Starter" dla Żabki, o której w rozmowie z Kopyrem gdzieś tak z rok temu wspominał Zwierzyna nieco się rozrosła przez ten czas. Były już NZ Pale Ale, West Coast IPA, Session IPA, West Coast APA, Hazy APA oraz East Coast IPA (może coś mi jeszcze umknęło). No i trafiło...
      2024-07-07, 11:32
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...