Warszawa, Piękna 31/37 (Plac Konstytucji), Top-Market Perełka
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D -
Za to matka siedzi z tyłu.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Poprosiłem moderatora o usunięcie całej tej wojenki i posta który ją wywołał.
A teraz do rzeczy:
Budějovický BUDVAR 10 světlý ležák – 2,50 zł/szt
Lwówek Książęcy data 30.07. (100szt) 2,69
oraz dojechało Brackie Imperial IPA.
Zapraszam.Top Market - Perełka
ul. Piękna 31/37 (wejście od Koszykowej przy placu Konstytucji)
www.perelka.sklep.plComment
-
Dojechało kilka pozycji:
Olimp Zeus Imperial IPA
Olimp Prometeusz IPA
AleBrowar Rowing Jack
AleBrowar Black Hope
AleBrowar Sweet Cow
Alebrowar King Of Hope
Birbant Red IPATop Market - Perełka
-
Witam po przerwie urlopowej, wziąłem się za przeglądanie magazynów i chciałem napisać o kilku piwach które dojechały oraz o kończących się terminach piw, czyli wyprzedażach.
Ostatnio pojawiło się:
Perła - Zwierzyniec, Dzikie Ale
Sulimar, Cornelius Triple Blond
Kormoran, Warmińskie Rewolucje
Kormoran, Podróże Kormorana - Witbier
Kormoran, Podróże Kormorana - Coffee Stout
Witnica, Raduga Metropolis
Krajan, [Dionizos] Czarny Kot
Krajan, [Dionizos] Biały Kot
Krajan, [Dionizos] Czarny Kot wiśnia z czekoladą
Pan Tu Nie Stał
Na wyprzedaży:
Witnica (BOSS), Lubuski Chmiel- cena: 3,99 data 09.09, stan (ok 20szt)
AleBrowar- Sweet Cow- 5,50, 08.09, 10szt
AleBrowar- Black Hope- 5,50, 08.09, 10szt
Witnica Birbant American Wheat- 4,50, 06.09, 20szt
Witnica Birbant Robust Porter- 3,60, 05,09. 15szt
Witnica Birbant Citra- 5,99, 19,09, 20sztTop Market - Perełka
-
Na wyprzedaży końcówka piw, zapraszam:
Witnica (BOSS), Lubuski Chmiel- cena: 3,50 zł data 09.09
AleBrowar- Sweet Cow- 4zł, 08.09
AleBrowar- Black Hope- 4zł 08.09
Witnica Birbant American Wheat- 3zł 06.09Top Market - Perełka
-
Aż ciężko mi uwierzyć w to co napisałeś. Dowiem się czy taka sytuacja miała miejsce. Jeśli to prawda to w imieniu sklepu bardzo przepraszam, nigdy nie sprzedawałem nic po terminie, wszystko jest wpisywane na straty, sprzedaż po terminie jest niedozwolona i pilnujemy tego. Jak widzisz jak kończy się termin to wyprzedaje towar. Jeśli się nie sprzeda będzie zdjęty z półki. Nie jesteśmy w stanie upilnować wszystkiego, może to był jednorazowy wypadek przy pracy, były urlopy, mnie też nie było, nie wiem-próbuje to jakoś wyjaśnić bo dbamy o terminy. O fakcie tym można napisać i dobrze, że coś takiego do mnie dotarło, ale żeby odradzać od razu zakupy w sklepie? Kupiłeś te piwo czy tylko zobaczyłeś? Jak możesz to napisz mi kiedy to było i kto Cię obsługiwał? Jeśli je kupiłeś wpadnij po jakieś piwko, dostaniesz gratis. Pozdrawiam.
Na wyprzedaży końcówka piw, zapraszam:
Witnica (BOSS), Lubuski Chmiel- cena: 3,50 zł data 09.09
AleBrowar- Sweet Cow- 4zł, 08.09
AleBrowar- Black Hope- 4zł 08.09
Witnica Birbant American Wheat- 3zł 06.09Top Market - Perełka
-
Comment
-
Comment
-
Właśnie wróciłem z Perełki z zapasem Birbanta American Wheat, Lubuskiego Chmielu, oraz z Gościszewa Sweet Cow i Black Hope. Jeszcze trochę na półkach zostało, ceny przyjemnie obniżone na 3- 4 zł
. Jedyny problem, że tylko w kasie na stoisku alkoholowym, druga ogólna kasa liczy po staremu (podobno "obniżki w nią nie weszły").
Comment
-
Nie zaglądam od ponad dwóch lat do sklepu przy stacji metra Wilanowska, a o przeterminowanym piwie, które zakupiłem przy pl.Konstytucji rozpisywałem się wcześniej. W dodatku, na butelce jest napisane o przechowywaniu piwa w temperaturze od 2° do 8°, a tymczasem, piwko stoi na cieplutkiej półce. Pozdrawiam.Comment