Michałowice, Dworcowa 2a, Delikatesy Duet

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • abelincoln
    Porucznik Browarny Tester
    🥛🥛🥛
    • 2010.01
    • 306

Michałowice, Dworcowa 2a, Delikatesy Duet

Kolejny sklep otwarty na modnej ostatnio fali lanych litewskich piw.

Dostępne w środku kilka nalewaków: głównie z browaru Kauno oraz cydr Fizz. Jako że niezbyt miałem czas wczoraj na piwo to na rachunki mam tylko litr Baltas w cenie 8,80zł plus 0,80 za butelkę.
    Z tego co pamiętam dodatkowo można dostać pojedyncze rodzaje Cerej Hory i Svijan oraz większość Faktorii i Dionizosa. Dodatkowo trochę Raciborza i Kormorana. A także przekrój koncernów, wina i wódka.

Related Topics

Collapse

• ART
    Gliwice, Dworcowa 30, Czeska - pivo i knedliki
    ART
    Będąc w sobotę w Gliwicach, lokal ten przyciągnął dość wczesnymi godzinami otwarcia:
    sob- niedz - od 12:30, pn-czw - od 15:00, pt. od 13:00.

z zewnątrz nie zachęcał do wejścia

Jest tu Bernard z wajchy w 3 odsłonach.

Byliśmy w porze obiadowej...
    2024-03-02, 02:21
  • pebejot
    Puck, Dworcowa 2, Browar Puck
    pebejot
    Browarów na Pomorzu przybywa. Miło jeśli pojawiają się browary z wyszynkiem w dobrych lokalizacjach, a taki właśnie browarek zyskał niedawno Puck.
    Tym samym mały Puck ma już dwa udane browary z dobrym piwem.
    Pierwszy był otwarty w 2014 roku Browar Spółdzielczy, teraz możemy...
    2022-10-19, 19:15
  • darekd
    ReCraft, Styrian Dragon Sprau AIPA
    darekd
    Piwo ciekawostka, bo nie tylko jest w nim oryginalny chmiel słoweński (Styrian Dragon), ale dodatkowo słodowany bobik (pastewna odmiana bobu).

Ekstr. 15%
    Alk. 6,0%

Aromat - cytrusy i lekka trawa od chmielu
    Piana - wyższa, niezbyt trwała, dłuższa koronka...
    2025-01-22, 22:57
  • bastion
    Słowacja, Galanta, Safarikova 430, Pivovar Galgan
    bastion
    Galanta to miasto które znam tylko z okien pociągu, gdy jadąc na trasie Bratysława- Budapeszt, dziesiątki razy już się przez nie przejeżdżało. Tym razem miałem motywację by do niego zaglądnąć. Już przed dworcem przechodząc obok osób czekających na pociąg, zostałem utwierdzony w...
    2021-11-22, 19:17
  • darekd
    Wrocław, Białowieska 13A, Delikatesy Premium
    darekd
    Większy samoobsługowy sklep na Popowicach z dość przyzwoitym wyborem polskich kraftów, trochę piw czeskich.
    Na uwagę zasługuje natomiast bardzo duży asortyment Browaru Zamkowego w Cieszynie (od Lekkiego Żytniego po trzy rodzaje ich barley wine).
    2021-02-10, 21:49
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...