Sklep, który funkcjonuje jako franczyza z bardzo sympatycznym i kontaktowym właścicielem. Kiedyś męczyłem tego właściciela. o wprowadzenie do asortymentu piw regionalnych, wprowadził, aż się sam dziwię, że dopiero teraz o tym piszę. Pamiętam jak pytałem(było to dość dawno), czemu nie ma tu np. Ciechana, przychodzę, nie tak dawno od tej rozmowy, a tu jest Ciechan, Teraz Kormoran, Birbant, Kingpin,Pinta itd. Obecnie półki są chwilowo mocno przetrzebione po świętach, ale generalnie zawsze można tu kupić ciekawe piwo z polskich piw regionalnych, z zagranicznymi jest gorzej, ale i tak jest dobrze.
Warszawa, Mołdawska 5, Top Market
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
-
Channel: Niemcy
-
-
Cieszyński Ośrodek Kultury "Dom Narodowy", Miasto Cieszyn (Cieszyn Robi Wrażenie) i główny partner wydarzenia - Arcyksiążęcy Browar Zamkowy Cieszyn zapraszają na Cieszyńską Jesień Piwną 2024! To wydarzenie skupione nie tylko na piwie, ale również na wspólnej zabawie i integracji podczas...
-
Channel: Festiwale piwne
2024-09-21, 11:48 -
-
Dzień dobry wszystkim.
Od 2014 roku zbierałem z różną częstotliwością butelki po piwie. Miałem tylko dwie zasady, którymi się kierowałem: piwo musiałem wypić ja i żadna etykieta nie mogła się powtarzać. Udało mi się uzbierać około 200 sztuk butelek. Różnych, regionalnych,...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Mołdawia to wciąż jeden z najbiedniejszych europejskich krajów o mocno niestabilnej sytuacji geopolitycznej.
Niemniej jednak mołdawska stolica powoli zmienia się. Jej modernistyczne, betonowe oblicze nabiera bardziej europejskiego kształtu.
Powstają nowoczesne osiedla mieszkaniowe,...-
Channel: Mołdawia
-
-
W imieniu łódzkiego kręgu Bractwa Piwnego oraz Targów Piw Regionalnych „Piwowary 2017″ mamy przyjemność zaprosić wszystkich kolekcjonerów na giełdę birofilistyczną, która odbędzie się w Nowej Hali Expo przy al. Politechniki 4 w dniu 25 marca 2017 od godz.12.00. Bilet wstępu na targi...
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment