proponuję spolszczenie nazwy na: takiego!
Warszawa, Wrocławska 2B, Chmielarnia TAKE & GO
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziTo jutro mówię "Sprawdzam"Last edited by warzechow; 2015-11-02, 00:01.
Comment
-
-
Dobra ekipa jest. Byłem od razu 31.10 - w końcu tyle się domagałem, to trzeba było przyjść. Super asortyment, ceny ludzkie, a z obsługą można na temat pogadać. Jest dobrze.
A tak BTW - Take&Go nie kojarzy mi się z "Takiego", a raczej "Zabieraj i spie**alaj" No ale obsłudze na szczęście nieLast edited by Rosiu; 2015-11-02, 00:58.
Comment
-
-
Comment
-
-
Mnie też nie szokują, bo już przyzwyczaiłem się, że w Warszawie w większości tzw. sklepów stricte piwnych, specjalistycznych nawet piwa browarów regionalnych mają odpowiednią marżę.
Dlatego w Chmielarni na Wrocławskiej jak w wielu podobnych miejscach można np. kupić zielonego Ciechana za 4.40 czy ciemnego Kormorana za 5.70.
Kasa musi się zgadzać, chętni się znajdą.
A poza tym kilka dni temu mieli awarię na kranach i przez dwa dni nie było niczego z beczki. Pewnie teraz już jest ok, ale niech warzechow sprostuje.
Comment
-
-
Warszawa, Wrocławska 2b, Chmielarnia Take & Go
Tym razem już oficjalnie - poprzez ten profil będziemy Was informować o ciekawych rzeczach w naszym lokalu. Zarówno o tym, co na kranach, jak i nowościach butelkowych (w tym najbardziej interesujących beer geeków piwach importowanych).
Zapraszamy do naszego sklepu (ul. Wrocławska 2b, w pobliżu przystanku Dywizjonu 303). Już wkrótce nowa (duża) dostawa importów! Zapraszamy!
Warto śledzić również nasz fanpage.
Comment
-
-
Dostawa importów
No więc, doszła do nas właśnie spora dostawa importów. Będzie je można kupić od jutra, tj. 27.11. w piątek. Poniżej lista. Na naszym fanpage'u możecie również rzucić okiem na fotki.
Mikkeller
Sally Monroe
Hamilton Leithauser
Koppi Coffee IPA
Mexas Ranger
USAlive
Beer Geek Dessert
Black
Big Worser
Beer Geek Breakfast Islay
Brian BA
ToOl
Long Time no See
Jule Maelk
Buxton Viciously Vicious BA
Reparationsbajer Directors Cut
Del Ducato
Black Jack
Luna Rosa
Siren
Broken Dream
Sound Wave
Half Mast
Wild Beer Sourbeest
AleSmith
Old Numbskull
Speedway Stout
The Bruery Oude Tart
Evil Twin Meme Jesus Plus
Hoppin Frog B.O.R.I.S The Crusher
High Water 2013 Old & in the way
Port Brewing/The Lost Abbey
Serpents Stout
Santa's Little Helper Barrel Aged
Older Viscosity
High Tide
Comment
-
-
Aktualizacja beczek
Hej, jeśli jesteście ciekawi co aktualnie lejemy z beczek, rzućcie okiem na:
1. Primator Weizenbier
2. Jan Olbracht Piotrek z Bagien BIPA
3. Podgórz Luzy Rajtuzy Amber Ale (końcówka, zaraz po nich świeży Cymbopogon)
4. Trzech Kumpli Sen Califii - świeża beczka prosto od Trzech Kumpli, fajnie nachmielone, bardzo wytrawne piwo
Comment
-
-
Ostatnie dostawy
Zwiększyliśmy ostatnio intensywność dostaw. W tym tygodniu dotarły do nas:
Alebrowar Crazy Mike
Alebrowar King of Hop
Raduga Metropolis
Browar na Jurze Amerykańska pszenica
Pinta Raj z Rajs
Wąsosz Salvador
Bdnary Stoutopia w wersji smoked
Baba Jaga Luna
Baba Jaga Mrok
Brokreacja The Butcher
Brokreacja The Miner
Brokreacja/Dukla Nafciarz Dukielski
Waszczukowe Postrach Szoszonów
Doctor Brew Hoppy Birthday
Lejemy również z kranu Ale Cocones. Niedługo spodziewamy się również dostaw z ciekawymi importami. Zapraszamy!
Comment
-
Comment