Mińsk Mazowiecki, ul. Stefana Kardynała Wyszyńskiego 18, MarcPol

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • PedroC
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2014.05
    • 62

Mińsk Mazowiecki, ul. Stefana Kardynała Wyszyńskiego 18, MarcPol

Nie robiłem tu zakupów przez dłuższy czas, kiedyś było sporo typowych zagranicznych importów w cenach wyższych niż w Warszawie, typu Hen's Tooth czy Erdinger.

Jakoś tak dzisiaj przechodziłem i tam zajrzałem, a tam odmiana całkowita. Oprócz koncernów i koncernowych importów typu Bavaria, cała paleta polskich regionalnych, brakowało tylko BRJ oraz cudaków typu Grybów itp.

Tak więc Kormoran - AIPA po 7,99, Coffe Stout 6,99, Witbier 5,99, do tego Jasny i Warmińskie Rewolucje po 4,49. Do tego np. Triple Blond z Sulimara po 4,49 (ostała sie jedna butelka z datą 5.2016 którą przytuliłem, a reszta miała 9.2016), duzo Ambera, Nelson z Krajana, dużo Jabłonowa i jakieś bardziej poślednie piwa typu Fabryczne.
    Tyle ile na szybko spamiętałem.

O taki wybór Kormorana na prowincji nic nie robiłem!
    Ostatnia zmiana dokonana przez PedroC; 2016-04-05, 23:54.

Related Topics

Collapse

• heckler
    Gliwice, Stefana Wyszyńskiego 14C, Miedziana-craft beer&chill
    heckler
    Od stycznia Gliwice mogą pochwalić się nowym browarem, lub browarkiem, gdyż nie wiem czy to nie najmniejszy legalnie działający browar w naszym kraju. Jeżeli się mylę to sorki i proszę o sprostowanie.
    Sprzęt to warzelnia o pojemności, tylko 200 l, a tanki są tylko dwa i maja
    ...
    2023-03-31, 07:24
  • borsuklodz
    Łódź, Stefana 3A Fabryka Kraftów
    borsuklodz
    Nowe miejsce na Bałutach, otwarte niedawno, zasoby piw ciągle się poszerzają, a dodatkową atrakcją są piwa z kija (lane w butelki 0,5 lub 1 litr). W poniedziałki są one o 10% tańsze w ramach "Lanych poniedziałków" Profil na fb:https://www.facebook.com/Fabryka-Kra...-1105142011134...
    2021-04-26, 19:14
  • grzech
    Białystok, Kardynała Wyszyńskiego 2/1, Koral
    grzech
    Bar na parterze DH "Koral", ul. Kardynała Wyszyńskiego, blisko dworca PKS.

Piwodajnia dojlidzka. Lokal raczej mało wyszukany. Magnat 3,9 zł, Żubr 3,8 zł, Herbowe 3,7 zł. Nie uwzględniono piw 0,3 l. Pełna gama Dojlid w butelkach plus parę popularnych krajowych w cenie...
    2001-07-26, 13:41
  • grzech
    Białystok, Kardynała Wyszyńskiego, Kuchnia Domowa
    grzech
    Ogólnie rzecz biorąc to w Białymstoku trudno znaleźć lokale z piwem w pojęciu "browarbizowym". Za to, dla poszukiwaczy lokalnych specyjałów coś się znajdzie. W okolicy dworca PKS, idąc w górę ulicą Kardynała Wyszyńskiego należy minąć Mekdonalda i w ciągu pawilonów, po...
    2007-03-29, 08:08
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...