Warszawa, Jubilerska 1/3, Auchan

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • chechaouen
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2011.01
    • 1180

Warszawa, Jubilerska 1/3, Auchan

Zawsze tu było bidnie, a teraz po robocie wpadam na zakupy i szok. Bogata oferta piw z Gościszewa i Jana Olbrachta w bardzo dobrych cenach. Przykładowo:
    Ale Browar
    - Rowing Jack 6,20
    - King of Hop 5,98
    - Be Like Mitch 4,86

Rycerz 4,31
    Darz Bór 4,63
    Komtur 4,90

Jan Olbracht Rzem
    - Powrót Króla 5,11
    - Korona Olbrachta 4,22
    - Śmietanka 4,93
    - Pomaranczarnia 4,93
    - Córa Koryntu 5,38
  • rafalek21
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2015.04
    • 1407

Jak wczoraj byłem to stały puste półki przy tych piwach(cenach), zostało chyba tylko Be Like Mitch i piwa z Gościszewa. Może skłoni ich to do poszerzenia oferty kraftowej, przy takich cenach to aż szkoda nie brać.

Comment

• chechaouen
      Major Piwnych Rewolucji
      🍼🍼
      • 2011.01
      • 1180

Kormoran Świeże po 3,39 zł
      Piwa z AleBrowaru i Jana Olbrachta niestety zniknęły. Zamiast tego pojawił się craft z Browaru Jana, ale ceny bez szału -coś pod 7 zł

Comment

• rafalek21
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2015.04
        • 1407

Uwaga na Maryensztadt Wunderbar 13 z datą 28.02.2017 - po otwarciu butelki, połowa piwa uciekła.

Z ciekawszych piw widziałem tam dwa piwa z Piwoteki Narodowej, w mniej ciekawych cenach Kapral Brown za 10+ zł i Limonka Hooligans za 11+, był jeszcze Weizen z Maryensztadtu i Jurajskie z Ostropestem.

Comment

Related Topics

Collapse

• e-prezes
          Browar Jana, Paolo Pils
          e-prezes
          Browar Jana więcej chyba sprzedaje dla obcych podmiotów niż firmuje własną marką i to jest takie piwo. Jak coś się sprzedaje dla kogoś nie pod swoją marką to może być nie do końca dobre (domysł). W sensie nie idealne. I takie też jest - nie idealne. Ale też oczekiwać od rzemieślniczego...
          2023-02-27, 11:09
        • Javox
          Browar Jana, Queen Of New Zealand
          Javox
          Sour New England
          Ekstrakt 12,5*, alko 5,2%

Piana - na dłużej prawie pełna warstewka.
          Lacing - niewiele.
          Gaz - średni.
          Barwa - zamglony, jasny żółto pomarańczowy.
          Aromat - lekki kwasek owocowy (cytrusowy).
          Smak - słodkawe, lekko kwaskowe, bez...
          2023-06-30, 13:23
        • telek
          Kołobrzeg, bulwar Jana Szymańskiego 6, Ryby Rewiński
          telek
          Dziwnym zbiegiem okoliczności pod tym samym adresem co smażalnia ryb (ryby doskonałe: smażone, z pieca, zupy rybne, tatar, etc.) figurują spółki Maltgarden, częściowo powiązane osobowo ze spółką Rewiński.
          W ofercie są więc butelkowe popularne piwa Maltgardena (pils, pszenica, IPA, etc.).
          2022-06-27, 16:03
        • dadek
          Stary Sącz, Jana Pawła II 58, Browar Personall Kraft
          dadek
          Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
          2022-04-08, 01:05
        • Alkoneser
          Browary restauracyjne w Polsce
          Alkoneser
          Cześć,
          mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
          2024-08-05, 11:26
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...