Ja miałem jeszcze mniej szczęścia bo w piątek po Bożym Ciele nie było nawet smętnej pani. Sklep był zamknięty, ale gdyby nawet był otwarty to ewentualnie mógłbym kupić tylko panią bo przez szybę nie zobaczyłem NIC!!! ciekawego. Wydaje mi sie, że byłem w tym sklepie ostatni raz. Po prostu szkoda czasu.
Warszawa, Polna 13, Piwa Świata (zamknięte)
Collapse
X
-
Mam nieodparte wrażenie, że sklep, podobnie jak cały Bazar Polna narzeka na brak klientów... W "Piwach Świata" bardzo dobrze jednak były reprezentowane piwa z Belgii - sporo nowości na rynku polskim, warto go właśnie teraz odwiedzić! Ponadto, niestety, sklep sprawia wrażenie opustoszałego, zdecydowanie brak ciągłości w asortymencie... Może powinien zmienić siedzibę?!
Comment
-
-
Siedziba jest według mnie całkiem dobra. Mankamentem jest jednak w tym przypadku brak właściwej promocji tego sklepu oraz kiepski asortyment polskich piwek (dopiero od niedawna zaczęli się trochę poprawiać w tej sprawie).
Słyszałem od właściciela, że w tym tygodniu mają się pojawić ciekawe piwka z Czech - i to niestandardowe."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
-
Byłem wczoraj w tym sklepie i zakupiłem 2 Tartany i 2 Gambrinusy. Jeszcze ich nie próbowałem, ale mam nadzieję że są warte wydanych 16 zl. 90 gr.
Dowiedziałem się, że któryś z klientów (podejrzewam jakiegoś forumowicza) wykupił za jednym razem wszystkie Kelty. No cóż, jego święte prawo. Mógł jednak zostawić przynajmniej ze 2 butelki."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
To musiał być jakiś forumowicz-piwowar, który butelkuje swoje piwko w krachle
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
To musiał być jakiś forumowicz-piwowar, który butelkuje swoje piwko w krachleWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Cezar napisał(a)
W chwili obecnej w sklepie ogromny wybór piw litewskich i łotewskich. Ja kupiłem chyba ze 30, a każde oczywiście inne.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Dokładnie w poniedziałek było 38 gatunków piw z "pribałtiki".bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment