e-prezes napisał(a) ledwie się o nim dowiedziałem a już go likwidują
jak to ledwie? temat o tym sklepiku juz prawie od 2 lat tu jest
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Małażonka napisał(a) !!!UWAGA!!! OGŁOSZENIE
W zwidaszku z likcvzxc widac ją sklepu - Andrsdrzej zaprafssza na wypdg rzeddsfa ż - wszy stkopo bauerrrdzo lkatrakdfssscyj nychcen ach! Przy chodźżtaąę, ku pujta!!!
Małażonka napisał(a) !!!UWAGA!!! OGŁOSZENIE
W związku z likwidacją sklepu - Andrzej zaprasza na wyprzedaż - wszystko po bardzo atrakcyjnych cenach! Przychodźta, kupujta!!!
Ojej - to się mój ulubiony, ale raz jeno odwiedzony, sklep w Wawie likwiduje? Szkoda. No i szkoda, że nie mogę skorzystać z tej wyprzedaży.
Byłem dzisiaj i wziąłem ostatnie Chimeye. Najgorsze z tego wszystkiego jest to, że Andrzej nie będzie juz zajmował się sprowadzaniem piw trapistów do Polski. A więc przygoda ze wspaniałym Chimayem dobiegła końca
Jest za to jeszcze stout Youngs'a za piataka wiec szybko bierzcie...
Przygnębiająca wiadomość.
W konkurencyjnych hipermarketach co prawda pojawiają się piwa ciekawe i egzotyczne, ale to nie to samo co sklep dokladnie ukierunkowany na taki asortyment. Chciałoby się więcej takich sklepów, a tu taka rzeczywistość, że nawet te rodzynki znikają.
no cóż, rzeczywistość jest brutalna, tak jak "piwnie ukierunkowani" robiący zakupy w Piwach Świata go nie uratowali (bo jest nas za mało, jesteśmy jedynią procentem jak nie jego ułamkiem) to podobnie sytuacja ma się też małymi browarami - ale to już inny temat
choć analogia troszkę jest podobna
szkoda sklepu ale nie ma co już wylewać łez nad rozlanym mlekiem
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Byłem w "sklepie" Piwa świata trzy razy. Dwa razy był zamknięty, mimo, że były to godziny otwarcia sklepu (sobota ok. 11, poniedzialek ok. 14). Na dodatek nie mieszkam obok, w Warszawie, ale w Krakowie, więc moja opinia o właścicielu i jego stosunku do klientów jest chyba jasna. Ostatnio, stojąc pod zamknietym sklpem zadzwoniłem do właściciela i dowiedziałem się, że może być w sklepie za godzinę... Temu panu już dziękujemy, bez zbędnego sentymentu.
Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
Browar Cześć Brat! zaprasza w sezonie w weekendy do swojego firmowego lokalu.
Lokal ma formę ogródka działającego na terenie posesji, na której mieści się browar.
Do dyspozycji mamy hipsterskie stoliki z blatem z płyty paździerzowej w komplecie z ławkami zbitymi z europalet....
Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
Pikovice to wieś położona na lewym brzegu Sázavy i stanowi jedną z dwóch lokalnych części gminy Hradištko w powiecie Praga - Zachód. Wioska jakich setki w Czechach, ale od początku tego roku w lokalnej restauracji U Dolejších został otwarty browar o nazwie Pikovar.
Restauracja wraz...
Comment