bez urazy Darku, ale na "sensowne" propozycje jest "sensowna" riposta. jeśli nie widzisz złośliwości we własnych postach nie sądzę że jesteś w stanie wychwycić ją w postach innych osób.
Warszawa, Polna 13, Piwa Świata (zamknięte)
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Prawie się nabrałem że ten "Strzelec" to Warsteiner.Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.pl
Comment
-
-
Odp: Odp: Odp: Piwo.
[QUOTE]kopernik napisał(a)
[B]ART napisał(a)
ART, może ZAMKNIJ ten dział, bo jeśli nie możemy sie informować o tym co jest w tym czy innym sklepie, to po diabła on nam .
Comment
-
-
Przepraszam że się wtrącam ale w Warszawie na zróżnicowanie marek nie ma co liczyć w sklepach. Możemy pić jedynie piwa z dużych koncernów a na jakieś ciekawe z mniejszych browarów trzeba polować. Gdyby nie bylo informacji co nowego w sklepie przy Polnej musiałbym codziennie tam jeździć a to pochłania sporo czasu. Kiedy powstaną nowe sklepy podobnego typu w Warszawie to bedzie się pisało co w nich jest dobrego, a na razie to jedyny sklepik piwny, gdzie można dostać fajne browarki. Skoro to taki problem i nie można tego pisać jawnie to może trzeba przejść na PW będzie jak w tajnej organizacji LOŻA PIWNA czy PIWOŃSKAPiana jak śmietana smak szesnastoletniej dziewczyny! To jest piwko!
Comment
-
-
prosiłem jedynie o przystopowanie, np. zamieszczanie zdjęć nowych piw to już jest za dużo. pamiętajcie że są wśród nas właściciele podobnych sklepów, którym oferuję odpłatne zamieszczanie takich informacji i muszę (tj. chcę) zachować odpowiednią równowagę pomiędzy wszystkimi obecnymi.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No to nieśmiało odnawiam temat, choć większość warszawskich piwoszy pewniei tak regularnie zagląda do Andrzeja.
Wszystko wskazuje na to że Książęce z Lwówka będzie w miarę regularnie. Ostatnio był eksportowy Okocim O.K., Książęce Tyskie (trochę lepsze niż Gronie), resztki Fortuny, stale jest Gambrinus (zwykły i mocny) oraz Chimay (duże - 1,5 l i bączki i 3 - pak z kieliszeczkiem)bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
iron napisał(a)
No to nieśmiało odnawiam temat, choć większość warszawskich piwoszy pewniei tak regularnie zagląda do Andrzeja.
Wszystko wskazuje na to że Książęce z Lwówka będzie w miarę regularnie. Ostatnio był eksportowy Okocim O.K., Książęce Tyskie (trochę lepsze niż Gronie), resztki Fortuny, stale jest Gambrinus (zwykły i mocny) oraz Chimay (duże - 1,5 l i bączki i 3 - pak z kieliszeczkiem)
Chimay'a także - był wyśmienity.
Będę tam 09.04 mam nadzieję że dostanę GambrinusaŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
No cóż nie miałem okazji spróbować
a cytowałem Irona jak widać powyżej
Jak spróbuję to się poprawię (tu już nic nie będzie)Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Małe sprostowanko - "Piwa świata" a nie świat piw, taka mała różnica semantycznabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Ostatnio byłem i nie było naszego ulubionego dostawcy piwa bo ciekawego piwa polskiego czy czeskiego też nie było, pewno chłopak pojechał po dostawę, ale nie chcący byłem świadkiem rozmowy w której jakiś pan proponował dostawy piwa czeskiego i rosyjskiego. Pani ktora tam była odesłała pana od piwa rosyjskiego do właściciela no i zobaczymy co będzie dalej?Piana jak śmietana smak szesnastoletniej dziewczyny! To jest piwko!
Comment
-
-
Jeśli tak kochacie czeskie piwka, to niejaki asortyment już się pojawił. Poza tym pojawiły się polskie piwka: "N full" prosto z browaru w Namysłowie, "Mocne dobre" oraz trzy smętne buteleczki portera z Witnicy. Kto pierwszy ten lepszy.
Comment
-
Comment