No i co - N-full stoi, wczoraj były jeszcze dwa portery witnickie, jest Mocne Dobre, a doszedł jeszcze Gambrynus Wyborny i Mocny - mam to sam wypić?
Warszawa, Polna 13, Piwa Świata (zamknięte)
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
NIE. mozesz mi kupic te portery. Po N Fulle i Gambrynuski zglosze sie za niedlugo.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Nie mogę kupić porterów - by/łem wczoraj i już ich zwyczajnie nie było. Został jeszcze N-full i Wyborne.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Ale te nowości najwcześniej od jutra.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
właśnie wróciłem od Andrzeja i oprócz zodiaków "zatankowałem" takie egzotyki jak na warszawski rynek jak rycerza z Gościszewa i UWAGA
porterka z WitnicyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ahumba - byś się wstydził - o tej porze u Andrzeja - a co ze służbą ku chwale Ojczyzny !!!bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
iron napisał(a)
Ahumba - byś się wstydził - o tej porze u Andrzeja - a co ze służbą ku chwale Ojczyzny !!!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
[i]"zatankowałem" takie egzotyki jak na warszawski rynek jak rycerza z Gościszewa[/B]Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
robox napisał(a)
Chyba nie tego z Biedronki .Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
po dzisiejszej wizycie w sklepiku mam dwa pytania na które może Ci z forumowiczów którzy znają osobiście właściciela znają odpowiedź: cena N fulla ( w żabce za te same pieniądze mam dwa takie piwka ) i dlaczego porter z Witnicy i inne ciekawostki rynku warszawskiego są w śladowych ilościach. Pytania te zadałem Pani stojącej obok lady ( właściciela nie było) ale niestety nie znała odpowiedzi.
Comment
-
Comment