O 13.30 rzeczywiście nic jeszcze nie stało na półkch (byłem 2 rzy).
Warszawa, Polna 13, Piwa Świata (zamknięte)
Collapse
X
-
Jeszcze w sobotę był N-full, Książęce Tyskie, dwa rodzaje Gambrynusa i Kunter z Grudziądza.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Miejsce warte odwiedzenia. Wybór może nie największy - tutaj prym wiedzie Wrocław - ale ciekawy.
Sklep ten był pierwszym punktem w trakcie mojego pobytu w Warszawie
Następnym razem pewnie dokonam tam większych zakupów.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
adam16 napisał(a)
Wybór może nie największy - tutaj prym wiedzie Wrocław - ale ciekawy.
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)ale pojawiły się ciekawe piwka zagraniczne[/B]Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pojawiło się sporo piwek niemieckich, belgijskich i francuskich, wśród nich wiele bardzo rzadko dostępnych na naszym rynku. Nie będę wymieniać, gdyż lista była by dosyć długa. Ala jeśli ktoś jeszcze nie próbował, a chciałby, to może na przykład zakupić sobie Delirium Tremens, sporadycznie spotykane na naszym rynku.
Comment
-
-
dziś rano odwiedziłem Andrzeja. zakupy uważam za udane.
-gambrynus mocny i wyborne
-nfull
-lwóweckie dobre mocne
-NOTECKIE mocne i jasne pełne
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
czy jest sens wymieniania piw w postach skoro cały asortyment piw polskich i zagranicznych jest wymieniony w opisie sklepu? i z tego co widzę jest cały czas na bieżąco zmieniany?
Można sobie kliknąć na SKLEP i zobaczyć co jest w biężącej ofercie
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
faktycznie! poprawię się.
Dochodzę do wniosku, że czas załatwić sobie mocniejsze okularyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ahumba, nie chodziło mi konkretnie o Twój post tylko o wszytkie, które sa umieszczane w temacie informujące o tym co jest nowego w sklepie,a informacja o tym jest podawana moim zdaniem na bieżąco w linku na pierwszej stronieGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment