Becik, ta informacja pojawiła się jakieś dwa tygodnie temu. Wcześniej nie mogłeś jej widzieć. Stąd wcześniejsze posty o asortymencie w sklepie.
Warszawa, Polna 13, Piwa Świata (zamknięte)
Collapse
X
-
celt_birofil napisał(a)
Oferta niezła, tylko dlaczego nie ma przynajmniej Guinnessa, albo innego Murphy'saTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
No i troszkę zbaczacie z tematu.
A sprawa jest prosta - kto nie jest zadowolony z asortymentu w sklepie "Piwa Świata" po prostu do niego nie zagląda, a wszelkie grymaszenie, że czegoś tam nie ma w sytuacji gdy nie jest się w sklepie i nie chce się tegoż kupić jest "sztuką dla sztuki" i niczemu nie służy.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
becik napisał(a)
czy jest sens wymieniania piw w postach skoro cały asortyment piw polskich i zagranicznych jest wymieniony w opisie sklepu? i z tego co widzę jest cały czas na bieżąco zmieniany?
Można sobie kliknąć na SKLEP i zobaczyć co jest w biężącej ofercie
http://www.browar.biz/forum/showthre...5&pagenumber=1
I nie ma nic złego że taki post się pojawi - w końcu na stronie pod podanym przez Ciebie linkiem to piwo też istnieje, opłata za reklamę została uiszczona etc. Ja bym to widział jako ułatwienie a nie zaśmiecanie.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
iron napisał(a)
No a ja bym polemizował. Wg mnie jest sens pisania o nowościach w sklepie - niekoniecznie chce mi się przeglądać całą długaśną ofertę piw z zagranicy, by zobaczyć piwo xyz na 95 pozycji małym druczkiem. A tak ktoś kto był wcześniej napisze, że przybyło właśnie piwo xyz.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
No może to nie był zbyt fortunny przykład, ale podtrzymuję swoje zdanie. A może wywołamy Arta do tablicy z pytaniem jak On widzi tę kwestię?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Sklep odwiedzałem 5 razy w czewrcu, trzy razy w lipcu, trzy razy we wrześniu plus kilka razy telefon. Niestety jedynie RAZ (słownie RAZ) był Gambrynus i N Full. Cóż lubię bardzo Andrzeja ale chyba zaprzestanę wizyt które są jedynie stratą czasu. Bo Tyskie i Okocim nie są dla mnie zachętą. Szkoda bo rozwijało się to średnio ale i tak jak na Warszawę nieźle a teraz przeciętny sklep spożywczy (bez problemu można już w Warszawie kupić Irlandzkie Mocne, Dublin, Konstancin, Łódzkie Zduńską Wolę) a w okolicach (bliskich) Reginę, Chociwel, Gambrynusa (w Wołominie i inncyh pod warszawskich miejscowościach) do których dojazd zajmuje mi tyle samo czasu co do Sklepu - ma większy wybór. Cóż piwa zagraniczne mnie aż tak nie interesują, a ich cena jest raczej często zaporowa.Jeszcze raz powiem szkodaTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment