Ale jeżeli Ci się nie podoba to nie musisz tam kupować. Ja byłem raz wyszedłem bardzo zadowolony, z dwiem siatkami piwa. Nie kupiłem Namysłowa bo u mnie w promocji był po 1,50 ale innych trochę się znalazło. I takie których nie ma np. we wrocławskim Piwoszu.
Warszawa, Polna 13, Piwa Świata (zamknięte)
Collapse
X
-
-
pjenknik napisał(a)
Ale jeżeli Ci się nie podoba to nie musisz tam kupować. Ja byłem raz wyszedłem bardzo zadowolony, z dwiem siatkami piwa. Nie kupiłem Namysłowa bo u mnie w promocji był po 1,50 ale innych trochę się znalazło. I takie których nie ma np. we wrocławskim Piwoszu.
Comment
-
-
Jeżeli ktoś ma duże problemy z cenami, to niech obejrzy bardzo szeroki asortyment piw w supermarkecie Emma w Warszawie przy Al.Jerozolimskich (w połowie drogi do Piastowa). Gwarantuję, że wówczas ceny w sklepie przy Polnej staną się naprawdę atrakcyjne, gdyż takie rzeczywiście są. Nie zanm miejsca w W-wie, gdzie Duvel kosztuje jedynie 6,50 zł.Grodziski Browar Domowy
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
.
Osobiście cieszę się, że jest taki sklep w Warszawie i wolę zapłacić w nim o 0,50 zł drożej niż w innym mieście, ale wiedzieć, że kiedy przyjadę to coś miłego będzie tam na mnie czekaćJUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
Comment
-
-
jest nowy świąteczny Gambrynus z nowymi etykietami i pewnie tak jak w zeszłym roku - seria tychże limitowanaGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Od 05.12 oferta nieuaktualniona - Małażonka do roboty bo jest dużo ciekawego w sklepie i wbrew defetystycznym plotkom, nie tak mało.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Będę dzisiaj, jeżeli będzie Andrzej to mogę wziąć - tylko jak przekażę Tobie?To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Jeśli ktoś szuka polskich piw to będzie zawiedziony. wczoraj o godz.16-tej był tylko gambrinus świątecznyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
To Gambrinus jest polskim browarem?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment