Latarnik napisał(a) Bez przesady !
We wszystkich Piotrach i Pawłach można kupić kilka rodzajów Chimaya
Z tym, że Piotr i Paweł, tak jak i inne sklepy, brał Chimaya właśnie od Andrzeja, bo to on był ich importerem do kraju nad Wisłą.
Asortyment się skończy i będzie "Good Bye Chimay"
do iron:
uzasadniłem swoją opinię, jeżeli kolega nie ma nic ciekawego do dodania, to lepiej powstrzymać się na przyszłość od zbędnych komentarzy; z dugiej strony rozumiem - ponad 1300 merytorycznych wypowiedzi to sztuka, która nie każdemu może się udać. ;-)
W razie dalszej konstruktywnej i merytorycznej polemiki zapraszam na priv.
Niezależnie od tego czy Andrzej w sklepie był, czy Go nie było - Twoja kultura pozostawia wiele do życzenia. Szczególnie o tym świadczy Twój ostatni post. Jak nie wiesz co masz napisać - to lepiej nie pisz wcale.
Widzę, że emocje biorą tu górę, nad zdrowym rozsadkiem. Nie polemizuję z ocenami wysnutymi na podstawie nie umotywowanych opinii. Często wystarczy zwykłe "przepraszam", ze strony kogoś kto robi "w balona" klientów. Jeżeli ktos tego nie rozumie - trudno. Zapraszam na priv, bo szkoda miejsca na opinie "nie w temacie". Pozdrawiam.
znalazlem fajny sklepik na natolinie. duzy wybor piffek. szkoda ze nie importuja, ale nigdy nie wiadomo. w kazym badz razie maja sporo polskiego piffka
Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
Browar Cześć Brat! zaprasza w sezonie w weekendy do swojego firmowego lokalu.
Lokal ma formę ogródka działającego na terenie posesji, na której mieści się browar.
Do dyspozycji mamy hipsterskie stoliki z blatem z płyty paździerzowej w komplecie z ławkami zbitymi z europalet....
Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
Pikovice to wieś położona na lewym brzegu Sázavy i stanowi jedną z dwóch lokalnych części gminy Hradištko w powiecie Praga - Zachód. Wioska jakich setki w Czechach, ale od początku tego roku w lokalnej restauracji U Dolejších został otwarty browar o nazwie Pikovar.
Restauracja wraz...
Comment