Ostatnio natrafiłem na sklep z piwem z browaru Konstancin. Do dostania mocny warszawiak i mocne w różnych butelkach z ciekawymi kapslami i etykietami. Sklep jest na Targówku w Warszawie i jest to zwykły sam. Ot co.
Warszawa, Piotra Skargi 15, Top Market
Collapse
X
-
zakładajcie jakoś sensownie te tematy, nazwa miasta i sklepu powinna być w temacie a w treści postu jaki jest adres tego sklepu i jakie piwa są tam dostępne...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Specjalnie dla Arta jakby przypadkiem jechal do Warszawy i nabral smaka na piwo z konstancina podaję dokładny adres:
ul. Piotra Skargi15, nazwa sklepu: sam koło innego sklepu zwanego gold box, dojazd z centrum Warszawy z dworca centralnego: 160 bezpośredni albo 517bezpośredni spod hotelu mariott. Możliwe przesiadki z autobusów linii: 120, 460, 718, 805, 512, 162, 362. Inne bezpośrednie autobusy to: z dworca wschodniego 140 a z placu Hallera 308 albo ze Szmulek, także 156 z huty, jedzie ten autobus przez bródno a z drugiej strony przez starą Pragę i ma pętlę przy tesco a tam mają bosmana specjal i pilsa i braxa z Głubczyc. Metro: brak, tramwajów: brak. Można dojechać osobiście samochodem z centrum kierunek Białystok ulica Radzymińska potem za kładką i stacja benzynową statoil w lewo, prosto i znowu w lewo kawałek prosto i w prawo a potem to juz z górki prosto jak zobaczycie kościół to jesteście prawie na miejscu obok parkingu sklepy i to jest właśnie tam. Z Bemowa trasą toruńską, zjazd na ulicę Kondratowicza potem prosto skręt koło ratusza Targówka w prawo potem prosto mijamy cmentarz bródnowski na najbliższym skrzyżowaniu koło kościoła skręcamy w lewo i prosto za pętlą autoobusową w prawo i prosto póżniej w prawo i prosto koło centrali telefonicznej jest duży sklep i to jest tam. Jeżeli ktoś się wybiera taksówką to polecam sieć Euro taxi bo dają rabat 10% i kartę stałego klienta. Jeśli wyjaśnienia są nie wystarczające to proszę o wiadomośc na pw to umówimy się i zaprowadzę. Pozdrawiam
DudlikPiana jak śmietana smak szesnastoletniej dziewczyny! To jest piwko!
Comment
-
-
Dudlik nie irytuj się.
Art po to zwrócił Ci uwagę, żeby łatwiej można było coś znaleźć.
Jeśli w temacie zaczniesz od miasta i nazwy sklepu, a w środku podasz adres , jak ktoś będzie chciał poszukać nie będzie musiał przekopywać całego archiwum. a przy Twoim tytule jak w czeskim filmie - nikt nic nie wieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Dudlik napisał(a)
Specjalnie dla Arta jakby przypadkiem jechal do Warszawy i nabral smaka na piwo z konstancina podaję dokładny adres:
ul. Piotra Skargi15, nazwa sklepu: sam koło innego sklepu zwanego gold box, dojazd z centrum Warszawy z dworca centralnego: 160 bezpośredni albo 517bezpośredni spod hotelu mariott. Możliwe przesiadki z autobusów linii: 120, 460, 718, 805, 512, 162, 362. Inne bezpośrednie autobusy to: z dworca wschodniego 140 a z placu Hallera 308 albo ze Szmulek, także 156 z huty, jedzie ten autobus przez bródno a z drugiej strony przez starą Pragę i ma pętlę przy tesco a tam mają bosmana specjal i pilsa i braxa z Głubczyc. Metro: brak, tramwajów: brak. Można dojechać osobiście samochodem z centrum kierunek Białystok ulica Radzymińska potem za kładką i stacja benzynową statoil w lewo, prosto i znowu w lewo kawałek prosto i w prawo a potem to juz z górki prosto jak zobaczycie kościół to jesteście prawie na miejscu obok parkingu sklepy i to jest właśnie tam. Z Bemowa trasą toruńską, zjazd na ulicę Kondratowicza potem prosto skręt koło ratusza Targówka w prawo potem prosto mijamy cmentarz bródnowski na najbliższym skrzyżowaniu koło kościoła skręcamy w lewo i prosto za pętlą autoobusową w prawo i prosto póżniej w prawo i prosto koło centrali telefonicznej jest duży sklep i to jest tam. Jeżeli ktoś się wybiera taksówką to polecam sieć Euro taxi bo dają rabat 10% i kartę stałego klienta. Jeśli wyjaśnienia są nie wystarczające to proszę o wiadomośc na pw to umówimy się i zaprowadzę. Pozdrawiam
Dudlik
Przy takich zawiłościach komunikacyjnych to już lepiej pojechać do browaru
Comment
-
-
Dokładnie Ahumba ma rację. Dudlik pomyśl czy sam chciałbyś abym Ci napisał, że piwo X dostaniesz w sklepiku na Bielanach. Serdecznie zapraszma szukaj po całej dzielnicy gdzie jest pewnie z kilka tyisęcy sklepików. Po prostu nie denerwuj się tylko nie czyń drugiemu co tobie niemiłe. I dzięki za wyszukanie kolejnego sklepiku z Konstancinem bo mnie akurat ten browar smakuje a Targówek dobrze znam i chętnie się tam przejadę.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
wybacz Dudlik - powinienem był poprosić mniej stanowczo o zachowanie pewnego stylu zapisu tematu dzięki czemu będzie łatwiej się poruszać po serwisie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
W zasadzie wystarczy podać dokładny adres.
Warszawiakom powie on wszystko o lokalizacji sklepu,
a zamiejscowi w razie potrzeby wezmą plan miasta i znajdą.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Sklep Top Market przy ul. Piotra Skargi 15 posiada w skprzedaży Mocnego Warszawiaka z Konstancina, portera i Miodowe z Ciechanowa oraz Irlandzkie Mocne z Krajana.
Nie zakładałem nowego tematu gdyż właśnie tutaj dokładnie podano jak trafiić do tego sklepu. Może warto w temacie tego wątku wpisać adres tego marketu.
Comment
-
-
Bardzo fajna "markecina". Sklep naprawdę dobrze zaopatrzony, nie tylko o piwo mi chodzi. Chętnie robię tam zakupy. Wracając jednak do piwa - Mazowieckie Mocne i Ekologiczne, Warszawiak Mocny ( 0,5 l i bączek ) z Konstancina, Żywe z Ambera oraz 3 piwka z Grudziądza. Dodatkowo Goolman Gold, Łomża Eksport ...jest z czego wybierać. To o czym pisałem widziałem dziś. Z tego co zauważyłem sklep rozszerza asortymentJUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika perłyfan Wyświetlenie odpowiedziBardzo fajna "markecina". Sklep naprawdę dobrze zaopatrzony, nie tylko o piwo mi chodzi. Chętnie robię tam zakupy. Wracając jednak do piwa - Mazowieckie Mocne i Ekologiczne, Warszawiak Mocny ( 0,5 l i bączek ) z Konstancina, Żywe z Ambera oraz 3 piwka z Grudziądza. Dodatkowo Goolman Gold, Łomża Eksport ...jest z czego wybierać. To o czym pisałem widziałem dziś. Z tego co zauważyłem sklep rozszerza asortyment
Comment
-
-
Dodatkowo sklepik kiedyś także nieźle zaopatrzony (nie wiem jak teraz, ponoć zmienił się właściciel), w tym samym kompleksie, ale na boku - w stronę przeciwną od kościoła. Ceny troszkę niższe od tego co w samie. Niegdyś nazywało się to nieoficjalnie "U Kurasia".Last edited by Semper_Fidelis; 2007-10-25, 10:07."Ergo bibamus!"
Comment
-
-
Dzisiaj nabyłem
Kujawskie Niepasteryzowane, Gotyckie Stout, Białe Czernihowskie, Lwowskie Premium i 1715, obolon pszenica.
Były jeszcze z Grudziądza : dziewiatka, lekkie dobre, niespasteryzowane dobre.
Jakies wynalazki z konstancina.
Btw całkiem niskie ceny na lwowskie i ukraińskie.
Comment
-
Comment