Sklep lokalnej sieci handlowej działającej na wschodnim Mazowszu. Oprócz standardowej koncernowej oferty dostępne jest 6 lub 7 piw z siedleckiej Brofaktury w bardzo umiarkowanych cenach; zdaje się zresztą że to firmy powiązane osobą właściciela.
Dębe Wielkie, Skrzyneckiego 2, Topaz
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Supermarket z sieci Topaz położony tuż przy wyjściu z krańcowej stacji linii metra M2 warty odnotowania ze względu na regularny asortyment piw z siedleckiego browaru restauracyjnego Brofaktura.
Mają także zwykle kilka różnych piw z Maryensztadtu.
Obecnie m.in. spory wybór różnych...-
Channel: Mazowieckie
2021-02-16, 22:05 -
-
Lekka IPkA z lekkim alko tzn 3.4%.
Chmiele: Ella, Cascade, Galaxy, Topaz, Citra.
Piana - więcej na początku potem niepełna warstewka.
Lacing - nie za dużo.
Gaz - nie za dużo.
Barwo - złoto.
Aromat - skórka pomarańczowa z tytoniem.
Smak - słodkawe,...-
Channel: Anglia
2025-01-17, 17:08 -
-
Juz wcześniej miałem zasygnalizować istnienie tego sklepu, o którym dowiedziałem się zresztą śledząc inne wpisy na forum (dzięki Pankracy).
Ciekawy melanż, a miły memu srecu: z jednej strony piwa z niemal wszystkich browarów województwa podkarpackiego (poza Czarterem i Mucznem, o...-
Channel: Podkarpackie
2024-09-20, 18:34 -
-
Informacja za profilem FB browaru.
Zapraszamy na I urodziny Siedleckiego Browaru Restauracyjnego Brofaktura. Moc atrakcji gwarantowana.
FESTIWAL PIWA BROFAKTURY
Tyle gatunków piwa jeszcze jednocześnie nie było!
FESTIWAL SMAKÓW BROFAKTURY
Najpopularniejsze...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2015-10-14, 11:10 -
-
Kolejny browar, tym razem restauracyjny odwiedziłem na Martynice, jednej z większych wysp Małych Antyli, będącej terytorium zamorskim Francji.
Browar nazywa się Kalinago i ma swoją siedzibę w restauracji Le Deck, działającej w budynku multikina "Madiana" w stolicy wyspy - Fort-de-France....-
Channel: Ameryka Północna i Środkowa
-
- Loading...
- Koniec listy.