W tej Hali zawsze można było spotkać coś ciekawego i ostatnio po latach nieobecności odwiedziłem tą zasłużoną warszawską halę. I się nie rozczarowałem ponieważ jest przegląd piw łódzkich i co najlepsze są trzymane w lodówkach. Taki prosty trick powoduje ich wysoką sprzedaż i tak sobie myślę, że jakby inne piwa z małych browarów panie sklepowe umieszczałyby w lodówkach to ich sprzedaż by gwałtownie wzrosła. Tak niewiele potrzeba czasem.
Warszawa, Ppłk.Grzymały-Sokołowskiego, Hala Kopińska
Collapse
X
-
Warszawa, Ppłk.Grzymały-Sokołowskiego, Hala Kopińska
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Tagi: brak
-
-
Haka Kopińska
Dobre wiadomości z Hali Kopińskiej.
Pojawiła się Perła(2,80) i Zwierzyniec(2,30). Niestety w puszkach.
Jest tani Franciszkaner - 5,80
Żywiec Porter -3,40 0,33
Jest też śmieszne piwko z Łodzi w plastikowej bytelce- Lodwar.
-
-
Haka Kopinska to rytualny taniec bojowy pilkarzy LZS Kopiny odbywany przed kazdym meczem dla zdeprymowania przeciwnikow, podobnie jak orginalna Haka jest wykonywana przez rugbistow Nowej Zelandii.
Nie jest wiadome czy wspomniani pilkarze pija Franciszkanera przed wykonaniem Haki Kopinskiej.Ostatnia zmiana dokonana przez lzkamil; 2004-02-10, 14:23.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
pewnie Art zaraz wyHACZY ten temat i go czym predzej przeniesie do dzialu Przy PiwieLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Jak byłem mały, to na fajne samochody wołalismy MA HAKA !!! Czy to ma coś wspólnego ? Ile to kosztuje ? Czemu tak drogo ? I czy w promocji do tego jest elektryczna słomka do piwa z wycieraczkami, halogenem i miernikiem przepływu ???"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
Comment