oprócz standardów których wymieniać nie będę jako ciekawsze piwka jest Mocne Sarmackie z Chociwla (PET) oraz VIP w puszcze (też Chociwel)
Warszawa, Świętochowskiego, Biedronka
Collapse
X
-
Warszawa, Świętochowskiego, Biedronka
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plTagi: brak -
Odp: Warszawa, "Biedronka", ul. Świętochowskiego
becik napisał(a)
oprócz standardów których wymieniać nie będę jako ciekawsze piwka jest Mocne Sarmackie z Chociwla (PET) oraz VIP w puszcze (też Chociwel)
Prawie jak Piwo
SZCZECIN -
Odp: Odp: Warszawa, "Biedronka", ul. Świętochowskiego
Pogoniarz napisał(a)
W Szczecinie w Biedronce bywa VIP,ale z...Głubczyc.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Ja co prawda też widziałem VIPa tylko z Chociwla , ale teraz jest tak popierniczone z markami piw że Głubczyce też mogą go robić.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Cooper napisał(a)
Ja co prawda też widziałem VIPa tylko z Chociwla , ale teraz jest tak popierniczone z markami piw że Głubczyce też mogą go robić.w jednym ze sklepów należących do tej sieci.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Kupiłem Sarmackie zachęcony opiniami na forum ,a tuWyprodukowano dla Biedronka przez Browary Łódzkie
Comment
-
sklep-piwowar napisał(a)
Kupiłem Sarmackie zachęcony opiniami na forum ,a tuWyprodukowano dla Biedronka przez Browary Łódzkie
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-